2a divisió FEF

El nou projecte a Santa Cristina d'Aro agafa forma

En marxa. El Llagostera està pendent de firmar un conveni amb l'Ajuntament per instal·lar el camp de base al municipi baixempordanès

L'any passat el Llagostera, quan encara competia a segona A, va triar Santa Cristina d'Aro com a seu per construir la ciutat esportiva que tenia al cap. Amb el descens de categoria, els plans es van refredar, però en les últimes setmanes les negociacions entre el club presidit per Isabel Tarragó i el consistori baixempordanès s'han accelerat fins al punt que estan molt a prop de signar un conveni de col·laboració per a un nou projecte. La idea seria que el Llagostera instal·lés el camp base a Santa Cristina per traslladar-hi gran part del seu futbol de base (avui dia molts equips de formació han d'anar a entrenar-se a Caldes de Malavella, ja que no hi ha prou espai al municipal llagosterenc, una fórmula que es podria agreujar després de la creació d'un nou club al poble, el Futbol Base Llagostera). A més, també es preveu un acord de filiació amb el Cristinenc, que té diversos equips de base i el primer equip competint a tercera catalana.

D'altra banda, el projecte, que consta de diverses fases, també inclou la construcció de nous camps d'entrenament, així com pistes de tennis, pàdel, etc. Els terrenys que s'utilitzarien per a les primeres construccions estan situats entre l'actual camp de futbol i el pavelló municipal, tot i que l'Ajuntament de Santa Cristina també disposa d'altres camps propers per si es volguessin ampliar les instal·lacions en un futur. Paral·lelament, el Llagostera organitzarà el seu campus d'estiu en dues seus, una a Santa Cristina d'Aro i l'altra a Llagostera mateix.

UNIÓ

La idea del club és traslladar-hi gran part del futbol de base i tenir un acord de filiació amb el Cristinenc

AMBICIÓS

El projecte consta de diverses fases i inclou des de nous camps de futbol fins a pistes de pàdel i tennis

CONTINUÏTAT

En principi, el Llagostera vol que el primer equip continuï jugant a Palamós la temporada vinent
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)