2a divisió FEF

El TAS tomba el recurs del Lleida per Keita

2a divisió B. El conjunt blau queda sense els tres punts que l'haurien fet arribar amb possibilitats de promoció a l'última jornada

El Lleida no s'hi jugarà res en l'última jornada perquè ja no té possibilitats d'arribar a la promoció d'ascens. El conjunt blau tenia l'esperança d'obtenir els tres punts que va perdre contra el Saguntí per via administrativa però ahir el TAS li va denegar el recurs presentat per alineació indeguda del davanter Keita. El Lleida va perdre aquell partit (0-1) però va reclamar davant competició i, després de la negativa, ho ha fet contra el TAS, que també ha denegat el recurs.

“Encara que la inscripció [de Keita] hagués pogut ser irregular [...] només seria imputable a la Federació Espanyola de Futbol”, va expressar en la resolució el TAS, que, d'altra banda, es declara aliè a la interpretació de la norma. El Lleida es basa en un precedent que va patir la temporada 12/13 en la Lliga Nacional Juvenil en què li van donar un partit per perdut en una circumstància similar a la del davanter del Saguntí. Per això, el conjunt blau es reserva, tal com va publicar en un comunicat, l'opció de presentar un recurs al jutjat central del contenciós administratiu, ja que no comparteix la resolució.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)