Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Sergio Tejera salva un punt

Nàstic. Dos xuts del migcentre (58' i 81') permeten a l'equip grana empatar un partit que se li havia complicat en una mala primera part amb els gols dels visitants Carlitos (17') i Toché (23')

NÀSTIC 2 OVIEDO 2

NÀSTIC:Reina; Iago Bouzón (Gerard Valentín, 33'), Xavi Molina, Perone, Suzuki (Stéphane Emana, 73'); Lobato, Luismi, Tejera, Jean Luc; Àlex López (Juan Delgado, 51') i Manu Barreiro.OVIEDO:Juan Carlos; Johannesson, David Costas, David Fernández, Christian; Suseta (Jonathan Vila, 66'), Lucas Torró, Erice, Carlitos (Saúl Berjón, 77'); Nando (Rocha, 84') i Toché.GOLS:0-1 (17') Carlitos. 0-2 (23') Toché. 1-2 (58') Tejera. 2-2 (81') Tejera.ÀRBITRE:Pérez Montero.T.G.:Als locals Àlex López, Xavi Molina, Jean Luc i Stéphane Emana, i al visitant Carlitos.PÚBLIC:7.196 espectadors.

El Nàstic va mostrar ahir dues cares molt diferenciades, i en va treure un punt. En un partit crucial per sortir de la zona de descens, va encaixar dos gols, de Carlitos (17') i Toché (23'), en una primera meitat en què va estar poc intens en general i molt feble en defensa. En la segona, però, va millorar gràcies als canvis i una major convicció, i va poder empatar amb dos gols de Tejera en dos xuts des de la frontal de l'àrea gran (58' i 81'). Dos bons xuts que salven un punt, però que no milloren la situació d'un Nàstic que continua en plaça de descens a segona B.

La presència de quatre centrals –dos d'ells, Bouzón i Suzuki, als laterals– no va donar, ni de bon tros, gaire consistència al Nàstic. En el minut 17, una gran centrada de Susaeta al límit de l'àrea petita va ser rematada a la primera per Carlitos de Pena, impossible per a Reina. Tant el centrador com el rematador van trobar poca oposició en una rereguarda grana excessivament contemplativa i mal compenetrada. I, sis minuts després, el joc dels despropòsits i el segon gol visitant. Una pilota llarga des del mig del camp dels asturians va arribar clara per a Reina, però Bouzón també va anar a buscar-la i va fer nosa al porter, que la va xutar malament. Va anar a parar als peus de Toché, que va aixecar el cap i va veure que, amb Reina fora de lloc, només Xavi Molina defensava la porteria local. El seu xut no va ser gaire bo, però Molina no va aconseguir refusar-lo i la pilota se li va colar per sota les cames. En un tres i no res, el partit se li havia posat molt complicat a un Nàstic massa estàtic des del principi, amb laterals poc profunds i dos davanters, Àlex López i Barreiro, més de referència que no pas de mobilitat. I, després dels gols, els grana hi van afegir molts nervis. Superada la mitja hora de joc, Juan Merino va buscar més profunditat a la banda dreta fent entrar Valentín per Bouzón, però encara va estar més a prop el tercer dels visitants.

Una major agressivitat i l'entrada de Delgado, sumat a la presència de Valentín, van dotar el Nàstic de més sentit ofensiu per a la segona meitat. I l'1-2 en el minut 58 el va fer entrar en el partit. Va ser en una acció que va començar amb una autopassada molt llarga de Valentín. Semblava que no hi arribaria però ho va fer i va centrar des de la línia de fons a la frontal de l'àrea gran, on va aparèixer Tejera per connectar un bon xut amb l'esquerra lluny de l'abast de Juan Carlos. El gol va donar aire al Nàstic, que va continuar controlant el duel contra un Oviedo que no es trobava còmode. Els grana, verticals, s'apropaven al gol de l'empat, que va arribar en un altre xut, amb la dreta i més col·locat, de Tejera. Abans del final, tots dos van tenir el tercer a tocar, l'Oviedo amb Toché (89') i el Nàstic amb Delgado (91').

Després d'una primera meitat molt bona, amb el que teníem previst, ens ha faltat paciència i possessions llargues en la segona
Amb l'1-2, abans del qual havíem concedit molt poc al rival, ens han entrat molts dubtes
Fernando Hierro
entrenador de l'oviedo

ELS VESTIDORS

En la primera part no hem estat a l'altura del que tocava, molt per sota del que podem donar, potser pel nerviosisme
Després hem millorat. És molt difícil i té mèrit igualar un 0-2 a un equip com l'Oviedo
Juan Merino
entrenador del nàstic

Una victòria en els cinc últims partits a casa

Bona part del dèficit de punts del Nàstic es troba en els partits al Nou Estadi, on només ha aconseguit cinc victòries en els dinou partits que hi ha disputat. En els cinc últims, només ha guanyat el que va jugar contra el Mirandés (4-1). Abans, va caure contra l'Elx, en un partit en què els grana també van fer una mala primera meitat (1-3), i contra l'Almeria (0-1). Després del triomf contra el Mirandés hi ha la derrota contra el Reus (0-1) i l'empat d'ahir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció