3a divisió

El Terrassa ho remata i acaba en tercera posició

3a divisió. L'equip de Vacas aprofita l'ensopegada del Vilafranca per situar-se tercer i podria tenir avantatge de camp en el sorteig de la promoció

CERDANYOLA 0 TERRASSA 2

CERDANYOLA:Sergi Tienda, Aitor Torres, Cazorla (Dani Martí, 46), Oscar Peña (Álex Alba, 57'), Victor Duran, Juli, Collado, Pitu, Elhadji, Oriol Molins i Daisuke (Moya, 80').TERRASSA:Ortega, Xapi Arnau, David López, Borges, Alex Fernández (Nils Puchades, 81), Raillo, Raúl Torres (Velillas, 87'), Eder (Joan Grasa, 88'), Castell, Guti i Bermu.GOLS:0-1 (34') Raíllo. 0-2 (83') Nils.ÀRBITRE:Xavier Bertomeu.T.G.:cap.PÚBLIC:400 espectadors al municipal de les Fontetes.

El Terrassa va rematar la increïble escalada de les últimes jornades i no només no ha acabat patint per assolir la promoció d'ascens sinó que, a més, ha finalitzat en la tercera posició. Els homes de Vacas van vèncer còmodament un Cerdanyola que no s'hi jugava res i, aprofitant la derrota del Vilafranca, en el sorteig d'avui podria tenir avantatge de camp en la promoció d'ascens.

El Terrassa va començar pressionant en els primers minuts ja que necessitava la victòria i esperar que el Vilafranca perdés. Els vallesans volien solucionar el partit tan aviat com fos possible, però va ser el Cerdanyola, en una mitja volta d'Elhadji aturada per Ortega, qui va colpejar primer. El migcampista Álex Fernández va ser l'home més actiu dels d'Agustín Vacas però no va ser fins que Cazorla va cometre un penal que el marcador es va inaugurar. Raíllo, des dels onze metres, va encarrilar el partit.

En la segona meitat, el Cerdanyola va tenir més la pilota i el Terrassa es va parapetar en el seu camp buscant la seva oportunitat. Tot i això, va haver-hi només una ocasió fins la sentència: Daisuke (52') va desaprofitar una bona passada d'Elhadji refusada per Ortega. A set minuts del final, Nils –assistit per Raúl Torres en una falta– va anotar el golàs que deixava el partit dat i beneït.