Nàstic

futbol

nàstic

Reformes constants

Nàstic. Juan Merino no ha pogut trobar encara la línia defensiva que li doni regularitat i solidesa, i l'ha repetit molt poques vegades, amb molts canvis de futbolistes i de sistema

Juan Merino va sorprendre tothom amb la línia defensiva que va confeccionar contra l'Oviedo. Amb l'absència de Mossa per sanció, va jugar sense laterals purs, ja que va deixar Gerard Valentín a la banqueta i va situar dos centrals a les bandes, Bouzón i Suzuki. Molina i Perone van formar l'eix d'una rereguarda de quatre futbolistes, i no pas de cinc com és més habitual. Merino, tal com va explicar després del partit, buscava més consistència en defensa per compensar el fet de jugar amb dos davanters purs i dos extrems, i per contrarestar el perill de l'Oviedo a pilota aturada i en centrades laterals. Però la jugada no li va sortir gens bé i el seu equip perdia 0-2 en arribar al descans. L'entrada de Gerard Valentín per Bouzón va donar més profunditat a l'equip i va ajudar en la millora de la segona part, en què va salvar un punt.

Presentar una rereguarda inèdita és habitual aquesta temporada en Juan Merino, que no ha pogut trobar encara la línia defensiva que li doni regularitat i solidesa. Així, l'ha repetit molt poques vegades des que es va fer càrrec de l'equip a principis de gener, amb molts canvis de futbolistes. Fins a quatre de diferents han ocupat el lateral dret i, a l'eix de la defensa, Perone ha estat el central més habitual en una posició que també han ocupat Molina, Bouzón, Suzuki, Djetei, Luismi i Mossa. També ha anat canviant de sistema; va començar jugant amb quatre defenses, però de seguida va introduir la rereguarda de cinc, amb tres centrals i amb dos laterals més o menys ofensius en funció del partit, tot i que últimament ha tornat un parell de vegades a la defensa de quatre. Algun cop també ha canviat el sistema durant el partit, com a Getafe i Cadis, on va començar amb cinc defenses i va acabar amb quatre.

38.
Nàstic-Oviedo (2-2):
Bouzón-Molina-Perone-Suzuki
37.
Cadis-Nàstic (0-0):
Gerard-Molina-Luismi-Bouzón-Mossa
36.
Nàstic-Reus (0-1):
Gerard-Molina-Perone-Mossa
35.
Getafe-Nàstic (1-1):
Gerard-Suzuki-Perone-Bouzón-Mossa
34.
Nàstic-Mirandés (4-1):
Gerard-Molina-Perone-Bouzón
33.
Mallorca-Nàstic (0-0):
Gerard-Molina-Perone-Bouzón-Mossa
32.
Nàstic-Almeria (0-1):
Gerard-Suzuki-Perone-Bouzón-Mossa
31.
Valladolid-Nàstic (1-2):
Suzuki-Molina-Perone-Bouzón-Mossa
30.
Nàstic-Elx (1-3):
Gerard-Djetei-Perone-Mossa-Lobato
29.
Sevilla At.-Nàstic (2-2):
Lobato-Suzuki-Perone-Bouzón-Mossa
28.
Nàstic-Còrdova (2-1):
Lobato-Suzuki-Perone-Bouzón-Mossa
27.
Saragossa-Nàstic (1-2):
Lobato-Suzuki-Djetei-Bouzón-Mossa
26.
Nàstic-Numància (2-0):
Lobato-Suzuki-Luismi-Djetei-Mossa
25.
Nàstic-Alcorcón (1-1):
Lobato-Suzuki-Perone-Molina-Mossa
24.
Llevant-Nàstic (2-1):
Gerard-Suzuki-Perone-Bouzón-Mossa
23.
Nàstic-Osca (0-0):
Gerard-Suzuki-Perone-Bouzón-Mossa
22.
Lugo-Nàstic (2-3):
Gerard-Suzuki-Perone-Bouzón-Mossa
21.
UCAM-Nàstic (1-1):
Suzuki-Perone-Bouzón-Mossa
20.
Nàstic-Tenerife (1-1):
Suzuki-Perone-Bouzón-Mossa

VARIETAT

Juan Merino ha utilitzat quatre laterals drets diferents i fins a set centrals

Recupera Mossa per a Vallecas

Juan Merino va admetre després del partit contra l'Oviedo que la disposició defensiva de l'equip no li havia donat el resultat esperat, i el president, Josep Maria Andreu, va qualificar de patètica la primera meitat de l'equip. Serà difícil, per tant, que el tècnic grana repeteixi l'esquema defensiu demà al vespre a Vallecas, en el partit clau contra el Rayo Vallecano. Merino tornarà a disposar per al lateral esquerre de Mossa, que es va perdre el partit contra l'Oviedo per sanció, i manté la baixa del central Djetei, lesionat. Caldrà veure si utilitza la defensa de quatre o de cinc homes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)