Girona

futbol

derbi Nàstic-Girona

1.500 gironins a Tarragona

Nàstic-Girona. El club grana atendrà les peticions del Girona, que no en feia prou amb els 355 seients de la zona visitant, i li obrirà la grada preferent superior, habitualment tancada

El Nàstic atendrà les peticions del Girona i posarà la graderia preferent superior –habitualment tancada al públic– a disposició del club de Montilivi, que no en feia prou amb els 355 seients que hi ha al Nou Estadi reservats per a l'afició visitant. De fet, divendres al migdia el Girona havia superat les 800 reserves i la previsió era (i és) que les inscripcions es disparin a partir d'avui, tenint en compte que els de Machín podrien celebrar l'ascens a primera divisió al camp del Nàstic. El gest del club grana permetrà que el Girona passi de tenir 355 entrades a tenir-ne fins a 1.500, que són els seients que hi ha disponibles en la preferent superior (n'hi ha més de 3.000, però més de la meitat no es poden utilitzar perquè estan tapats per unes lones publicitàries). El preu de les entrades per als visitants serà l'acordat entre els dos clubs (12 euros). Amb aquest increment és probable que el Girona no hagi de fer finalment el sorteig.

Això sí, el Nàstic utilitzarà el córner reservat per a l'afició visitant per encabir-hi aficionats locals. La idea del club grana és omplir de gom a gom la resta de l'estadi, amb capacitat per a 11.000 persones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)