Nàstic

futbol

Segona divisió A

Ambientàs en un duel clau

Nàstic-Girona. El Nou Estadi bullirà diumenge, ja només queden disponibles localitats de gol i el club de Montilivi ha començat a distribuir les 1.500 entrades facilitades pels tarragonins

El Nou Estadi presentarà l'ambient de les grans ocasions en el duel de diumenge a la tarda entre el Nàstic i el Girona, clau en la lluita per evitar el descens en el cas dels tarragonins i que podria suposar l'ascens a primera dels gironins. Hi haurà una àmplia presència d'aficionats visitants, ja que el Nàstic ha facilitat al Girona 1.500 entrades a 12 euros. Per contrarestar-ho, el club tarragoní espera que la seva afició respongui i ompli les 11.000 localitats restants. De fet, el més probable és que el Nou Estadi estigui a prop del ple, ja que ahir ja s'havien exhaurit les entrades de tribuna i de preferent inferior gràcies a la promoció que fa el Nàstic per al partit, per la qual tots els socis poden recollir una entrada gratuïta. Ara mateix, per tant, ja només en queden de disponibles als dos gols.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, va explicar ahir que el club grana havia accedit sense problemes a la petició d'entrades que li va fer divendres el màxim dirigent del Girona, Delfí Geli. “Has de tractar els altres com t'agradaria que et tractessin a tu. Si fos al revés, voldríem que ens tractessin igual”, va dir Andreu, que va confirmar que els aficionats blanc-i-vermells ocuparan les localitats lliures de lones de publicitat de la graderia preferent superior, que aquesta temporada només s'ha obert contra el Reus.

Sorteig a Girona

Un cop confirmat que el Nàstic obria l'aixeta, el Girona va fer ahir al matí un sorteig per assignar 1.200 entrades –el 80% de les que va rebre, perquè un 10% són per a les penyes oficials i l'altre 10% per a compromisos i patrocinadors del club– i va començar a distribuir-les a la tarda. Del total de sol·licituds acumulades, 726 aficionats del Girona es van quedar sense entrada. El club també ofereix la possibilitat de fer el viatge en autocar, tot i que bona part dels seguidors hi aniran pel seu compte. El desplaçament d'aficionats gironins a Tarragona s'acostarà al rècord del club, els 1.800 que van anar a Vila-real fa quatre anys.

NO HI CABEN TOTS

De les sol·licituds acumulades, 726 aficionats del Girona es queden sense entrada

EL NÀSTIC, GENERÓS

“Has de tractar els altres com t'agradaria que et tractessin a tu”, afirma Andreu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)