3a divisió FEF

Calma i experiència

3a divisió. Andrés González, entrenador del Santfeliuenc, considera que el fet d’haver viscut tensions similars en els últims anys va ajudar que l’equip no perdés els nervis i se salvés

El Santfeliuenc encetarà una nova temporada a la tercera divisió (la cinquena consecutiva) després d’aconseguir una salvació que es va acabar allargant en el temps. El conjunt d’Andrés González, que no va trepitjar la zona de descens en tot el curs tret de la jornada 2, va tenir una mala ratxa en el tram final i, per culpa dels descensos compensats, va patir per la salvació. Tot i això, la va lligar a una jornada d’acabar la temporada.

“Al final m’ha quedat una sensació agredolça perquè podríem haver tancat la salvació molt abans”, analitza el seu entrenador Andrés González. “Tot i això, la lliga és duríssima i estem satisfets d’haver-nos salvat perquè, al cap i a la fi, quan passa el temps ningú no se’n recorda, de si acabes setè o tretzè en la lliga. L’important és complir els objectius.” González creu que en la salvació va ser bàsica l’experiència: “Vam patir una mala ratxa en el tram final però com que en el camp i en la banqueta ja n’hi ha uns quants que hem passat situacions similars, al final vam mantenir la calma.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)