Girona

Futbol

Segona divisió A

El Nàstic perd un referent

Sergio Tejera. El migcampista, màxim golejador de l’equip amb sis gols, es perdrà el partit contra el Girona per sanció. El futbolista va veure al camp del Rayo la quinzena groga del curs

El Nàstic afrontarà la cita determinant de diumenge amb una baixa més que significativa, la de Sergio Tejera. Nano Rivas, doncs, haurà de configurar el seu primer onze com a entrenador grana sense un dels pilars de l’equip aquesta temporada, ja que el mig barceloní va veure al camp del Rayo la quinzena groga i haurà de complir un partit de sanció. Tot, després que el comitè desestimés les al·legacions que havia presentat el club tarragoní. Tejera, que és un dels jugadors que veu targetes amb més facilitat de la història recent del Nàstic (el curs passat van ensenyar-li divuit grogues), és enguany el segon futbolista més amonestat de la lliga amb quinze grogues i una vermella. Només el supera Morcillo, de l’Almeria, que ha vist disset grogues.

El Girona, amb tot, es lliurarà d’un dels jugadors més entonats del Nàstic. El migcentre ha estat una peça bàsica per als dos tècnics que havien passat fins ara per Tarragona, tant per la seva solvència en la contenció com per la seva inspiració en les accions ofensives, ja que disposa d’un bon xut. Sergio Tejera, de fet, és el pitxitxi dels grana aquesta temporada amb 6 gols, 2 dels quals a pilota aturada. De fet, el barceloní va ser un dels jugadors que va marcar en el partit d’anada a Montilivi de la jornada 19. Ho va fer amb un bon llançament de falta que feia que el Nàstic s’avancés, però que no va servir per puntuar (4-2). També va mullar fa dues jornades contra l’Oviedo –va marcar un doblet– i contra l’Elx, el Mirandés i el Numància.

SENSE PERDÓ

El Nàstic va fer al·legacions per Tejera, però el comitè les va desestimar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)