3a divisió FEF

futbol

3a divisió

De nou, els onze metres

Influència arbitral. Els vallesans cauen eliminats a l’Olímpic en un partit marcat per la falta d’encert local en la rematada i una pena màxima dubtosa

TERRASSA 0 (1) ONTINYENT 1 (1)

TERRASSA:Ortega; Castell, Amantini, de Val, David López; Bermu (Raúl Torres, 83’), Àlex Fernández, Ballesteros, Nils (Guti, 80’); Velillas i Grasa (Raíllo, 66’).ONTINYENT:Raúl; Edu, Paco, Juanan, Ángel, Iván (Rafeta, 74’), Abengózar (Soler, 94’), Rober, Domènech (Chato, 88’), Fuentes i Cristo.Gols:0-1 (60’) Abengózar, de penalÀrbitre:Latorre García.T.G.:als locals Bermu, Amantini, Grasa, de Val, David López, i als visitants Juanan i Domènech.PÚBLIC:Uns 4.000 espectadors a l’Olímpic de Terrassa.

Dos penals que no ho eren han posat fi al somni d’ascens del Terrassa. Si a Ontinyent el col·legiat va veure dins l’àrea una falta comesa fora, ahir a l’Olímpic va ser una suposada agafada d’Amantini a un davanter rival que només va veure l’àrbitre la que va permetre que els valencians s’avancessin amb un gol que resultaria decisiu.

Ni la sort ni l’arbitratge van acompanyar el Terrassa en un Olímpic que va presentar la millor entrada del curs. Els egarencs no van fer el seu millor partit, però, tot i així, van merèixer guanyar. No encaixant n’hi havia prou, però va tenir prou ocasions per vèncer el duel i superar l’eliminatòria. Les més clares van ser dos xuts al travesser gairebé consecutius des de més de trenta metres, primer de Grasa i després de Velillas, que van estar a punt de sorprendre un avançat Raúl.

Altre cop Velillas, Grasa, i Àlex van provar-ho amb rematades amb fe, però sense prou punteria. L’Ontinyent, al seu torn, jugava sense presses, esperant el seu moment. El Terrassa no estava fi en la construcció, però tot i així no patia en defensa. No ho va fer, de fet, fins al penal. Alberto Abengózar no va fallar, i va començar el compte enrere en un Olímpic que va veure com la rauxa s’anava transformant en nerviosisme i imprecisions.

ELS VESTIDORS

Potser no hem començat prou bé, però, arran del penal, hem hagut de manejar algunes situacions, i no hem tingut encert
Ens guanyen per dos penals inexistents, coses del futbol que algú algun dia ens explicarà
Agustín Vacas
entrenador del terrassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)