Girona

Pablo Machín

Tècnic del Girona

“Sembla el nostre destí celebrar-ho amb patiment”

“El futbol és bonic, però a alguns ens fa patir tant que ens treu anys de vida.” Pablo Machín lamentava, al final del partit, l’ocasió perduda pel Girona de sentenciar l’ascens després de desaprofitar el 0-1 amb què s’havien situat de seguida –gràcies a un inici “fenomenal”, segons les seves paraules– per culpa d’una segona meitat en què el Nàstic va ser “millor” i en què el seu equip no va estar, tal com va admetre, a l’altura.

“Sembla el nostre destí celebrar-ho amb patiment”, va afirmar el tècnic del Girona, convençut, no obstant això, que el seu equip acabarà assolint l’ascens: “Estic totalment convençut que ho aconseguirem contra el Saragossa a Montilivi.” De tota manera, Machín admet que, per sumar el punt que els falta, hauran de competir millor que en la segona meitat d’ahir. El tècnic va destacar la bona primera meitat del seu equip. “Hem sortit fenomenal, tal com volíem. Sabíem que el Nàstic té dubtes últimament i que encaixa gols aviat”, va explicar Machín, segons el qual el partit se’ls va començar a tòrcer amb les dues lesions: “Hem trobat a faltar l’energia de Pere Pons, i de Maffeo no tenim relleu natural.” Amb la lesió del migcampista de Sant Martí Vell, Machín va dubtar entre substituir-lo per Eloi Amagat o per Borja García. “Hem cregut que Eloi ens podia anar millor en els últims trenta minuts i que amb Borja podríem tenir més la pilota”, va afirmar Machín, que va admetre que, de possessió, en van tenir ben poca en la segona meitat. L’entrenador de Sòria va explicar que el gol de l’empat –“Manu Barreiro ha entrat com un tren, però no se si es podia xiular falta”– els va fer tenir dubtes i, a partir d’allà, el Nàstic va ser millor i molt efectiu.

Pablo Machín va agrair el suport de l’afició gironina ahir a Tarragona i va lamentar no haver-los pogut brindar l’ascens, però els va citar a fer-ho diumenge que ve: “Hem estat competint els últims anys per sobre de les nostres possibilitats, hem arribat sempre al final amb possibilitats de pujar, i aquesta es immillorable. Ara tot pot semblar un desastre, algú pot parlar dels fantasmes, però sabem què ha costat arribar fins aquí. Ara ens toca recuperar-nos físicament i mentalment i diumenge a Montilivi sortiran onze lleons.”

ELS MOMENTS

“Hem sortit fenomenal, tal com volíem, però en la segona part han estat millors”

LES LESIONS

“Hem trobat a faltar l’energia de Pere Pons; de Maffeo, no tenim relleu natural”

L’EXIGÈNCIA

“Només ens cal un punt, però hem de competir millor que en la segona meitat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)