Girona

Un empat i tots contents?

Diumenge. El punt a Montilivi serà bo també per al Saragossa per evitar el perill per baix. Si el Girona perdés, el Tenerife encara tindria possibilitats matemàtiques d’atrapar-lo

El Girona necessita un punt per garantir l’ascens sense haver d’estar pendent de ningú més. No el va aconseguir a Tarragona, i el buscarà diumenge a Montilivi amb el teòric avantatge que el punt també seria bo per al rival, el Saragossa, que encara no té del tot assegurada la permanència. Els aragonesos, que van rebre l’empat del Rayo en el temps afegit, tenen 49 punts i encara no poden estar del tot tranquils. Amb cinc punts més que l’Alcorcón i el goal average particular a favor, el Saragossa estarà tranquil si arriba als 50, tot i que es podria arribar a veure involucrat en un múltiple empat amb altres equips. N’hi ha un (triple empat amb l’Alcorcón i el Nàstic) en què tots dos equips han fet cinc punts en els enfrontaments entre ells. En gols, però, el Saragossa és millor.

Amb el Cadis descarrilat, el Tenerife encara té possibilitats matemàtiques d’atrapar el Girona, tot i que necessitaria no només que els blanc-i-vermells no fessin cap punt i que els canaris fessin el ple, sinó també retallar un desavantatge de vuit gols.

Calma i prudència

“Ara és un moment que tots estem calents, però hem de valorar l’avantatge”, explicava el director esportiu del Girona, Quique Cárcel: “No era una final, però semblem un equip que té aquest punt d’incertesa sobretot mental, que no acabem de rematar-ho. Però hem de ser positius, perquè si tenim aquest avantatge és perquè l’equip s’ho ha guanyat. Només falta fer aquest petit pas.” Cárcel receptava calma, però també prudència: “Tothom ho dona per fet però en el futbol pot passar de tot i hem de tenir els cinc sentits per saber competir aquests dos últims partits a nivell d’emocions, perquè realment no és fàcil jugar-los.”

LES REACCIONS

No era una final, però tenim un punt d’incertesa, sobretot mental, i no acabem de rematar la feina. Però hem de ser positius
Hem de posar els cinc sentits a saber competir aquests dos partits. Només falta un petit pas
Quique Cárcel
DIRECTOR ESPORTIU DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)