3a divisió FEF

Calderé, amb fronts oberts

Enigmàtic. El tècnic de Vila-rodona podria tenir tres opcions damunt la taula: continuar a l’Olot, entrenar a l’estranger o formar parella amb Tintín Márquez dirigint un equip de segona A

Ramon Maria Calderé manté el to enigmàtic amb què va atendre els mitjans de comunicació just després que l’Olot certifiqués l’ascens a segona B. Si bé fa quinze dies el de Vila-rodona afirmava que marxaria del club garrotxí si no assolien l’ascens, amb l’objectiu ja a la butxaca l’interrogant s’ha accentuat. En declaracions al programa de ràdio Ona Esportiva Tarragona, Ramon Calderé va reconèixer que té fronts oberts respecte al seu futur. Tot i que el tècnic que ha portat a l’Olot de nou a segona B, un any després de baixar, no va tancar la porta a continuar en el projecte olotí, l’exjugador professional va comentar que també té damunt la taula l’opció d’entrenar a l’estranger “Soc un professional del futbol, m’agrada i puc treballar en qualsevol indret” o formar un duo amb Tintín Márquez dirigint un equip de segona A: “Ho puc dir obertament, perquè ja se n’ha parlat en algun lloc. Tintín té una gran riquesa pel que fa als coneixements tàctics i jo en els aspectes de preparació física, formaríem un bon duo”, comentava l’encara tècnic de l’Olot.

Tot i comentar les opcions que té en aquest moment, Ramon Calderé assegura que al llarg de la setmana parlarà i escoltarà el club de la Garrotxa: “No m’han fet cap oferta de renovació. Entenc que acabem d’assolir l’ascens i aquestes coses demanen una reflexió. Parlarem amb tranquil·litat”, sentenciava el tècnic, que pel to del discurs sembla més lluny d’Olot que a prop.

Lligar l’entrenador per a la temporada vinent és el primer pas imprescindible del secretari tècnic, Sergi Raset, un home amb molta feina per fer.

INTERROGANTS

Tot i que no tanca la possibilitat de continuar a l’Olot, les altres opcions són llamineres

FIL A L’AGULLA

El club presidit per Joan Agustí vol lligar el tècnic per confeccionar la propera plantilla
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)