3a divisió FEF

Angoixats per la injustícia

Fase d’ascens a 2a B. El Vilafranca encara no ha paït l’eliminació contra la Unión Adarve, condicionada per una decisió arbitral. “Premeditada? Molta gent pensa que sí”, diu l’entrenador

En la finalització del partit, la porta del vestidor arbitral bullia. Tot l’equip del Vilafranca va pagar amb cridòria i escàndol el que ells consideraven una injustícia arbitral. Una diana mal anul·lada en el minut 95 –que hauria donat l’empat (1-1) i el passi de l’eliminatòria al degà penedesenc– va desencadenar una sensació d’impotència que l’equip avui encara arrossega.

“Ho vam tenir a tocar i per una errada que no va ser nostra ens ho van prendre de les mans”, assenyala l’entrenador, Ivan Moreno, que posa la lupa en l’actuació de l’àrbitre, Bordoy Díaz: “No t’esperes el que va passar. Una decisió premeditada? Hi ha molta gent que pensa que sí. I aquí ho deixaré.”

El Vilafranca va aconseguir el gol de la victòria en el partit d’anada en el minut 95 i tenia l’eliminatòria ben encarrilada. “Va ser una eliminatòria típica. Ells ens van sorprendre en el primer partit en els primers instants, però en el segon temps ja vam ser millors. I en la tornada, tot va ser molt equilibrat”, explica Moreno, que assenyala que l’equip està desconsolat per haver estat eliminat (2-2 en el global pel valor doble dels gols a domicili). “Teníem molt bones sensacions en aquest punt de temporada i la plantilla s’ho va prendre molt malament. Però en aquests casos al futbolista no se li ha de dir res perquè no hi ha cap consol”, manifesta Moreno.

Ara al Vilafranca li toca un temps de dol, tot i que no s’ha d’adormir perquè hi ha equips que s’han començat a moure en el mercat. Per començar, Ivan Moreno i la junta directiva encara no s’han reunit, tot i que res fa pensar que el tècnic no entreni el Vilafranca el curs que ve. “No ens hem assegut amb el president encara però ens entendrem a la perfecció. Trigarem tres minuts”, manifesta Moreno, que diu que se sent “molt a gust”. “Ara hem de posar-hi encara més bases per ser més sòlids”, diu el tècnic.

LES REACCIONS

Teníem molt bones sensacions en aquest punt de temporada i la plantilla s’ho va prendre molt malament. No hi ha cap consol
Vam lluitar molt i no t’esperes el que ens va passar. Una decisió premeditada? Hi ha molta gent que pensa que sí. I aquí ho deixaré
Va ser una eliminatòria molt igualada, molt típica de fase d’ascens, decidida per detalls
Ivan Moreno
entrenador del vilafranca

Queixes per les males arts de la Unión Adarve

El Vilafranca també es va queixar de les males maneres que va tenir el seu rival, la Unión Adarve, especialment en el partit de tornada, disputat a Madrid.

L’equip, segons afirma el club penedesenc, es va trobar el vestidor visitant inundat i ple de baf perquè algú havia engegat les dutxes amb aigua calenta i havia bloquejat les finestres amb claus, de manera que no es podien obrir i feien irrespirable l’ambient dins del vestidor.

“Ens van dir que eren un equip humil, però la humilitat és una altra cosa”, reconeix el tècnic, Ivan Moreno. “Van intentar que estiguéssim al màxim d’incòmodes. Fer aquest tipus de coses és de pobres d’esperit”, reconeix l’entrenador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.