Territorial

Ambició a Bosc de Tosca

Promoció a primera catalana. L’equip de la Garrotxa afronta com a local el partit d’anada de l’eliminatòria contra el Castellar (a les 18.30 h)

El Bosc de Tosca rep avui la visita del Castellar (a les 18.30 h) en el partit d’anada de l’eliminatòria d’ascens a primera catalana. Segon classificat del grup de la demarcació de Girona, el club garrotxí afronta contra el segon classificat del grup 4 l’eliminatòria a doble partit per pujar i jugar el curs que ve a primera catalana. “Després de la lliga magnífica que hem fet, per a nosaltres la promoció és un premi. Estem molt il·lusionats”, comenta el tècnic del Bosc de Tosca, Albert Danés, que, no obstant això, es mostra ambiciós. “Evidentment que una vegada aquí l’objectiu és pujar i poder jugar a primera catalana. Afrontem les dues finals amb la intenció de jugar al màxim de bé possible i aconseguir un bon resultat”, hi afegeix el tècnic, que ha estat tota la setmana buscant informació del rival: “Costa trobar informació, però avui dia és més fàcil. Serà un contrincant rocós que ha fet els mateixos mèrits que nosaltres, quedar segon”, diu Danés, que tindrà tota la plantilla a la seva disposició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)