3a divisió FEF

L’Hospi torna a començar

3a divisió. Amb el deute d’un milió d’euros ordenat en els cinc anys vinents, els riberencs inicien el seu camí després del descens de categoria amb l’objectiu de jugar la promoció

El punt i a part que ha suposat la temporada 2016/17 dona un bri d’esperança a l’Hospitalet, que ara comença un nou camí a la tercera divisió. El deute, que tant ha preocupat el president, Santi Ballesté (arribat l’estiu passat), va estar a punt de posar fi a l’entitat, que, això sí, no va poder evitar el descens a la tercera divisió. Ara, amb els comptes ordenats (un milió d’euros a pagar en terminis a cinc anys), el conjunt riberenc posa l’horitzó en el retorn a la segona B amb un nou projecte.

“Fins ara, hem estat més preocupats de la supervivència del club que no pas d’iniciar el nostre propi projecte. Ara comencem de debò”, reconeix el president, Santi Ballesté, que admet que s’ha enfrontat a diversos match balls durant la temporada 2016/17. La partida de l’Ajuntament, de 240.000 euros, es destinarà a pagar el deute de l’entitat, que ha quedat fraccionat en 200.000 euros per any durant els cinc anys vinents i, per això, deixa l’Hospitalet amb un pressupost “mitjà” dins la categoria, tal com admet el president. Tot i això, el club no es resigna i es posa com a objectiu jugar la promoció d’ascens la temporada que ve. “Volem un equip ofensiu, amb un joc associatiu i que sigui protagonista amb la pilota”, explica el director esportiu, Jonathan Risueño, que vol mantenir gran part de la plantilla del curs passat i que està a punt de tancar mitja dotzena de fitxatges.

Renovats
Edipo
El club compta amb ells i negocia la renovació
Porcar Akoto Tirado Dani Fernández Dani Mallo Savall Hostench (lesió de llarga durada) Luismi (lesió de llarga durada)
El club els vol però la seva renovació és més complicada
Salinas Higón
El club els vol però no renovaran
Rubio Galán Kevin Juste

Ballesté admet que no va portar bé la crisi amb els tècnics

Ballesté també va fer autocrítica posant la mirada en el curs passat. “Potser no havíem d’haver arribat a un acord per rellevar Ismael García sense tenir un recanvi perquè vam donar una imatge que no era la correcta”, exclama el president, que reconeix que el director esportiu, Jonathan Risueño, s’havia “extralimitat en la seva voluntat d’ajudar”. Tot i això, Ballesté va voler agrair la tasca de Risueño, Jordi Canals i Jordi Gibert.

Ara els riberencs estan a punt de decidir el seu nou entrenador. “Estem entre tres noms, però hem d’esperar que tothom acabi la temporada per poder tancar-ho i signar-ho”, admet Risueño, que incorporarà també un segon entrenador –la intenció és que sigui algú vinculat amb l’Hospi en el passat– i un entrenador de porters. Gibert es quedarà com a preparador físic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)