Nàstic

Futbol

Segona divisió A

“És el partit més complicat”

Nano Rivas. El tècnic grana recorda que ja no hi ha marge d’error i que s’enfronten a un rival ferit que s’hi juga la vida, però confia en el bon moment de l’equip i en l’ajuda de l’afició

Nano Rivas no vol que ningú es confiï. Avisa que pel fet de jugar a casa i fer-ne prou amb l’empat per aconseguir la permanència pot semblar un repte fàcil. “És el partit més complicat, més que contra el Girona i el Tenerife. És l’últim, de manera que no hi ha marge d’error, i és contra un rival ferit que també s’hi juga la vida i que, com nosaltres, sap que no tindrà més oportunitats”, argumenta el tècnic del Nàstic, que confia, però, en el bon moment del seu equip: “L’equip ha crescut molt en confiança les dues últimes setmanes. Tenim bones sensacions, tranquil·litat i confiança, però amb la responsabilitat de saber què ens hi juguem.”

Rivas no vol que el seu equip pensi que amb l’empat en fa prou o que estigui pendent d’Alcorcón i Almeria. “Ens hem de centrar en la nostra feina. Hem de sortir a guanyar des del primer minut”, afirma l’entrenador, que considera que l’ajuda de l’afició pot ser un factor determinant i que espera que el seu equip sàpiga gestionar l’estrès i la tensió d’un partit decisiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)