Territorial

El Bosc de Tosca vol ser de primera

Promoció a 1a catalana. Els garrotxins es juguen l’ascens a Castellar del Vallès

Avui a les set de la tarda, al Municipal Pepín Valls de Castellar del Vallès, es disputarà el partit de tornada de l’eliminatòria d’ascens a primera catalana entre el Castellar i el Bosc de Tosca.

En l’anada, que es va jugar a les Preses, el resultat final va ser d’empat a zero. Els 90 minuts van ser de molta igualtat i cap dels dos conjunts va especular. Els garrotxins, però, van tenir les ocasions més clares. “Ens va mancar encert de cara a porteria i això és el que necessitem millorar de cara al partit de tornada. Hem d’aprofitar les ocasions que tinguem”, comenta l’entrenador del Bosc de Tosca, Albert Danés.

El tècnic garrotxí també ha tingut paraules d’elogi cap al conjunt vallesà. “És un equip molt complet i han format un bon bloc. Tenen atacants amb molt talent i defensors molt segurs. A més, tenen un bon combinat de jugadors joves i veterans.”

Pel que fa a l’apartat de baixes, només Alejandro Gaitán és dubte per part dels garrotxins. La seva disponibilitat no se sabrà fins a darrera hora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)