Girona

El precipici també va estar molt a prop

El Girona es va treure amb l’ascens l’etiqueta del rei de la desgràcia, pel que li va passar, sobretot, contra el Lugo i, en menor mesura, contra l’Osasuna. Abans de frustrar-se pels episodis dels no-ascensos, però, l’equip estava tocat per una vareta màgica després d’haver assolit tres salvacions al límit que van estar a punt de fer caure el club de la LFP i tornar-lo als mons de la segona B, on els ingressos televisius no existeixen i la supervivència, sobretot per als que han tastat la segona A, és molt més dificultosa.

El curs 2009/10 passarà a la història pel penal de Kiko Ratón en l’afegit, que va significar la salvació més agònica que s’ha vist mai. Però també van ser miraculosos els cursos 2011/12 (en la jornada 34, l’equip tenia la permanència a vuit punts) i la 2013/14 (en la jornada 31, el Girona era cuer tot sol, a tres punts del penúltim i a vuit de la salvació). Sense aquestes tres gestes, res no seria com ara.

SALVACIONS AL LÍMIT

Sense el penal de Kiko Ratón i les remuntades dels cursos 2011/12 i 2013/14, res no seria com ara
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)