2a divisió FEF

Aclariments de l’Ajuntament de Llagostera envers el futbol

“En els darrers nou anys l’Ajuntament ha fet inversions al camp de futbol per valor de 915.893,79 euros”
“Lamentem que des de determinats sectors es vulgui fer un ús partidista de l’esport, cercant profit de la polèmica”

Conscients de les inquietuds i problemàtiques generades per l’èxit i el creixement de la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava SAE que han motivat el repartiment de les instal·lacions del camp de futbol municipal entre la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava SAE i el nou Club Futbol Base Llagostera, l’Ajuntament de Llagostera vol fer els següents aclariments:

1-   L’Esport local ha estat i seguirà sent una de les prioritats de l’Ajuntament de Llagostera com a eina d’integració, promoció de la salut i de la cohesió social. En aquest sentit, el foment de la diversitat esportiva i el suport als clubs que treballen pel foment de l’esport al municipi és un dels pilars de la política esportiva portada a terme des del Patronat Municipal d’Esports.

2-  L’Ajuntament de Llagostera ha donat i seguirà donant suport a tots els clubs esportius locals atenent a criteris de responsabilitat i estabilitat, dins les possibilitats pressupostàries i prioritzant les entitats locals sense ànim de lucre, tal com és preceptiu legalment.     

3- L’Ajuntament de Llagostera sempre ha estat i seguirà estant obert al diàleg. Actualment es mantenen converses amb totes les parts implicades per tal de trobar una solució que permeti la bona entesa i prioritzar la pràctica de l’esport al municipi amb igualtat de condicions per a tots els llagosterencs i llagosterenques.

4- Lamentem que des de determinats sectors es vulgui fer un ús partidista de l’esport, cercant profit de la polèmica en lloc de buscar solucions, i fem una crida a la calma i al diàleg, sense imposicions ni condicions per part de ningú. 

D’altra banda, pel que fa a les declaracions i manifestacions difoses per alguns mitjans de comunicació i xarxes socials en què s’acusa a l’Ajuntament de Llagostera de “no fer res” ni col·laborar amb la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava SAE, volem manifestar:

1-  L’Ajuntament de Llagostera sempre ha col·laborat amb la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava SAE en tot allò que ha estat possible, tant en l’aspecte econòmic com en el legal. Alguns exemples són la cessió i manteniment de les instal·lacions a cost zero, la instal·lació de gespa artificial, l’ampliació dels vestidors, la instal·lació de la torre i la sala de premsa, la coberta de les grades, l’ampliació del nombre de seients, l’accés a internet, el muntatge de les grades supletòries per als partits de promoció d’ascens i de copa del Rei, l’elaboració d’informes tècnics de seguretat, suport institucional amb la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Girona Costa Brava i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. I fins i tot ha col·laborat en la cerca de patrocinadors. 

2-     L’Ajuntament de Llagostera hi ha destinat durant la temporada 2016/2017 un total de 87.922,67 €, entre manteniment, aigua, il·luminació i personal adscrit a les instal·lacions del camp de futbol municipal. La mitjana dels darrers anys ha estat d’uns 75.000 € a l’any.   

3-     A banda d’aquests 87.922,67 €, durant els darrers nou anys l’Ajuntament de Llagostera ha fet inversions al camp de futbol per valor de 915.893,79 €.

4-     L’Ajuntament de Llagostera celebra i reconeix els èxits de la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava SAE que han dut el nom del municipi arreu del territori i desitja el millor per al club i per als seus jugadors.

Ajuntament de Llagostera

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)