Girona

Futbol

Girona

Un ‘pedaç’ de molt nivell

El Girona és a punt de tancar un acord amb el PGA de Caldes per a la construcció de dos camps de gespa natural perquè s’hi entreni la primera plantilla

Els nous terrenys de joc permetran al club treure’s un maldecap de sobre mentre busca els metres quadrats per fer-hi la joia de la corona del projecte

La solució d’emergència que el Girona buscava per poder construir un parell de camps d’entrenament mentre no s’activava el tema de la futura ciutat esportiva serà un senyor pedaç. El club de Montilivi i el PGA de Caldes de Malavella han arribat a un acord que han de rubricar en les properes hores per a la construcció de dos camps de futbol de gespa natural i dimensions si fa no fa com les de Montilivi perquè Pablo Machín pugui dirigir els entrenaments de la primera plantilla sense haver de fer llargs desplaçaments per carretera.

Tot i que els terrenys no estan dins el municipi, la ubicació és propera. No hi ha més de deu minuts entre Montilivi i la futura zona d’entrenament, que té molt bona comunicació per carretera (flanquejada per la nacional A-2 i l’autopista AP-7). En principi, l’acord estableix que el Girona pagui un lloguer al PGA, que s’encarregarà de la construcció de la instal·lació segons les necessitats del club gironí. Respecte als terminis, el Girona voldria poder-s’hi entrenar tan aviat com fos possible, però per molta diligència que hi hagi en la construcció, hi ha setmanes de feina en una obra en què –permisos a banda– s’ha de condicionar tota la superfície (que sigui una zona plana hi ajuda), posar-hi drenatge, reg artificial i rubricar-ho tot amb els pans de la nova gespa. De fet, serà molt complicat que l’equip ho tingui a punt quan torni de l’estada a Manchester.

La ciutat esportiva

Aquesta instal·lació donarà aire al club per buscar els metres quadrats necessaris per a la construcció de la futura ciutat esportiva, la joia de la corona del projecte, que continua a les beceroles perquè no s’han trobat els terrenys. El coixí dels camps d’entrenament no farà tan urgent l’operació i permetrà al club buscar la zona i negociar amb més calma.

LA UBICACIÓ

No és Girona, però està a tocar i també té molt bona comunicació per carretera

LA FÓRMULA

El Girona pagaria un lloguer al PGA, que construiria els camps amb immediatesa

ELS TERMINIS

La intenció del club és tenir-ho tan aviat com es pugui, però hi ha setmanes de feina
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)