1a femenina

La FCF, orgullosa del futbol femení

Federació Catalana de Futbol. La campanya ‘#orgullosa’ pretén fomentar la presència i la visibilitat de la dona

Amb l’objectiu de promoure la presència de la dona en el món del futbol, la Federació Catalana de Futbol va presentar ahir al Palau de Congressos la campanya #orgullosa, per tal de sensibilitzar i promocionar el futbol femení. L’acte, que va comptar amb la presència d’autoritats polítiques i del món de l’esport tant de l’àmbit català com europeu, va servir per donar a conèixer els quatre eixos en què se centrarà el projecte –formació, ajudes econòmiques, accessibilitat i visibilitat.

“Tenim l’obligació de fer créixer el futbol i el futbol sala femení”, va explicar el president de la FCF, Andreu Subies, conscient que aquest “és el millor moment per fer un pas endavant” en la promoció del futbol femení, no només per incrementar el nombre de jugadores, sinó d’àrbitres, entrenadores i directives. Per això, la FCF augmentarà les ajudes econòmiques i intentarà incrementar la presència del futbol femení en els mitjans de comunicació. “Necessitem enviar el missatge que la federació cuida el futbol femení”, va afegir Subies, mentre que l’ovació més gran se la va endur una de les joves futbolistes que va sortir a l’escenari: “El futbol no entén de gèneres, sinó d’esportistes”, va dir.

LA FRASE

Tenim l’obligació de fer créixer el futbol femení i enviar el missatge que en tenim cura
Andreu Subies
president de la fcf
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)