Girona

Creixement conjunt

Predisposat. Pere Pons admet contactes amb el Girona per renovar el seu vincle i assegura que no hi ha d’haver cap problema per fer-ho efectiu

Pere Pons va ser el representant de la primera plantilla del Girona en la presentació de la nova campanya d’abonaments. De fet, el migcampista, tot un referent per als aficionats gironins, és la imatge que ha escollit el club per il·lustrar la campanya. El creixement constant que viu l’entitat, accentuada des que fa gairebé un mes amb l’ascens de categoria és reconeguda pel mateix jugador: “El club viu un moment increïble. Sempre havíem somiat a arribar a primera i ara és una realitat. S’ha d’assumir el canvi, que és enorme, però el club està evolucionant en tots els nivells. Tenim moltes ganes de començar ja i plantar cara als millors equips del món”, comentava el migcampista del conjunt gironí.

Pere Pons, amb contracte fins al 30 de juny de 2018, podria ser el següent futbolista de la primera plantilla a renovar el seu contracte després que Portu ampliés la seva vinculació fins al 2021. L’empordanès no va amagar que manté converses amb l’àrea esportiva del Girona i va mostrar la seva predisposició a una entesa ràpida: “Tinc un any més de contracte, però estem parlant per renovar. Hi ha bona predisposició de les dues parts i, en principi, no s’ha de complicar gaire”, reconeixia el jugador, content de ser un dels futbolistes confirmats de cara el curs vinent: “Assolir l’ascens amb el Girona era el meu somni. Ara el que vull és intentar disputar el màxim de minuts possibles i ajudar l’equip a mantenir-se en la categoria”, sentenciava el mig, que veu més a prop que mai el seu debut en la màxima categoria del futbol estatal.

Pregoner a Sant Martí

Pere Pons va fer ahir el pregó de la seva població natal, Sant Martí Vell. El futbolista s’ha convertit en tot un ídol per als habitants de la localitat del Baix Empordà, orgullosos de tot el que ha fet fins ara el seu convilatà.

LES REACCIONS

Tinc un any més de contracte però estem parlant per renovar. Hi ha bona predisposició de les dues parts i, en principi, no s’ha de complicar gaire
S’ha d’assumir el canvi, que és enorme, però el club està evolucionant en tots els nivells
Pere Pons
migcampista del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)