3a divisió FEF

futbol

Terrassa

Un rentat de cara per reiniciar el camí a l’ascens

3a divisió. Fins a tretze noves incorporacions per cobrir les catorze baixes d’un bloc renovat, aspirant a tot, en l’estrena a les banquetes de Cristian García, acabat de retirar

El Terrassa ha posat el comptador a zero. Oblidada l’amarga i matinera eliminació en la fase de promoció d’ascens contra l’Ontinyent, el conjunt egarenc ha reiniciat el motor per tornar a pugnar per un objectiu que no és altre que l’ascens. Amb la propera, seran nou temporades seguides a tercera, una llosa que no només impedeix progressar l’entitat, sinó que amenaça de condemnar a l’oblit un club que es resisteix a acostumar-se al quart esglaó del futbol espanyol.

Dilluns va tornar a l’activitat amb un grup àmpliament renovat respecte del curs passat, quelcom sorprenent si es recuperen les declaracions dels protagonistes del bon tram final de temporada. El missatge unànime era el de donar continuïtat al bloc, però el cert és que de l’equip de la temporada passada només continuen vuit futbolistes. Ells seran la base al voltant de la qual s’anirà estructurant un grup que dirigirà Cristian García.

Novetat a la banqueta

La de Cristian és una de les principals novetats que presentarà el club terrassenc, que va prescindir d’Agustín Vacas perquè, segons l’entitat, no encaixava amb la proposta futbolística desitjada. En espera d’algun moviment que acabi de tancar la plantilla, el nou Terrassa presentarà 13 altes i 14 baixes –algunes de sensibles, com Velillas, que va refusar renovar, Marc de Val, Joel o Joan Grasa– respecte al curs passat. Un autèntic canvi en la fisonomia per fer l’equip a mida del nou tècnic. “Entenc els companys que han tingut altres ofertes més importants econòmicament i han volgut marxar”, comenta Raúl Torres, que avala el nou tècnic: “Tenim bones sensacions. Vol un estil de joc atractiu, tenir la pilota i anar a totes, pressionant a dalt”, comenta el migcampista.

“Serà un any complicat pels descensos de segona B, probablement la tercera serà més forta que l’any anterior, però com a mínim hem d’intentar repetir la classificació per la promoció d’ascens del curs passat”, manifesta Fran Piera, un dels nouvinguts. Amb ell, arriben a l’entitat un japonès, Daisuke Uemura; un bolivià, Jorge Carreón, i un malià, Yaya Sidibe, tocs exòtics, però amb coneixement i experiència en el futbol català, per a una plantilla que s’internacionalitza. Noves cares i banderes, unides per un mateix objectiu.

LES REACCIONS

Serà un any complicat pel nivell, però hem d’intentar repetir jugar la promoció
Fran Piera
jugador del terrassa
Tenim bones sensacions. Volem un joc atractiu, tenir la pilota i anar a pressionar a dalt
Raúl Torres
jugador del terrassa
Terrassa
Incorporacions (13):
Toro (Sant Andreu), Valls (Granollers), Vega i Dani Sánchez (Muntanyesa), Guzmán (Vilafranca), Daisuke (Cerdanyola), Sidibe (Farners), Ferreira, Carlos Martínez (Llagostera B), Pallàs (San Cristóbal), Carreón (Dépor B), Piera (Prat), Cachorro (Bellvitge).
Continuen (8):
Ortega, Vives, David López, Amantini, Guti, Àlex Fernández, Raúl Torres i Nils.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)