3a divisió FEF

El nou Gavà pren forma

3a divisió. El conjunt blaugrana confirma els set primers noms de la nova etapa, un dia abans de començar els entrenaments. Institucionalment, Maniega continua fent passos per al seu adeu

El Gavà començarà avui els entrenaments havent confirmat la incorporació de set homes a la plantilla. El conjunt blaugrana va confirmar les arribades d’un porter, cinc defenses i un migcampista, la majoria dels quals procedents d’equips de la demarcació de Girona, l’especialitat de l’actual cos tècnic gavanenc.

Amb tot, Mármol va predir que avui hi hauria 25 jugadors en la primera sessió –molts d’ells a prova–. Però almenys ja en té set de confirmats i en les pròximes hores podrien ser més.

Les incorporacions, doncs, són una mostra que el club va fent passos endavant des del punt de vista esportiu amb els dos tècnics, Joan Mármol i Xavi Agustí, els encarregats de la confecció de la plantilla i de la gestió dels primers entrenaments. Des del punt de vista institucional, Manuel Maniega continua fent passos endavant en la seva futura sortida del club. De moment, ja ha tingut un primer contacte amb el principal grup opositor per articular la seva dimissió, tot i que encara és embrionària.

Pol Busquets Llagostera
Porter
Xavi Salinas Màlaga
Lateral
Javi Iglesias Europa
Lateral
Xavi Liébanas Atl. Espeleño
Lateral
Nacho Ruiz Peralada
Central
Marcel Sgro
Defensa
Sergi Caballero Girona
Migcampista
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)