2a divisió FEF

El Peralada s’hi posa

2a divisió B. El conjunt de l’Alt Empordà comença els entrenaments de pretemporada amb un grup de jugadors molt jove i amb una cara nova: el migcampista Iu Ranera (Leganés B)

El Peralada va començar ahir la pretemporada del curs 2017/18. El conjunt empordanès, que ha reforçat els lligams amb el Girona, equip del qual continua sent el filial, va fer una primera sessió d’entrenament barrejant aspectes físics amb pilota i sense, tot sota les ordres d’Arnau Sala i Xavi Punsí, que continuaran sent els directors d’orquestra.

El club va citar dinou futbolistes per al primer entrenament, cinc d’ells sortits de l’equip juvenil del Girona –Èric Torres, Pol Blay, Aleix Arenas, Guillem Rodríguez i Carles Puig–. Una de les novetats va ser Iu Ranera, flamant fitxatge procedent del Leganés B amb experiència a tercera vestint la samarreta del Gavà. De la temporada passada, els jugadors que de moment es mantenen en la plantilla i van entrenar-se ahir són Gianni, Richi Paz, Vallho, Carbonell, Jorge Sureda, Javi Sánchez, Víctor Alonso, Xavi Boniquet i David Corominas –també es van entrenar, però a part, els lesionats David Serrano i Draman. En la primera sessió no hi eren Cesc Clotet, Maxi Villa, Andrés Romero i Sergi Álamo, que també formaran part de l’equip de l’Alt Empordà, però que van viatjar a Manchester amb el primer equip del Girona per fer-hi una estada. “Ha estat una primera presa de contacte i dilluns canviarem el ritme. Som un equip molt jove i això té avantatges i inconvenients. Els pots dir i fer de tot, que ells ho absorbeixen i ho aguanten tot, però, d’altra banda, sabem que la segona B és molt dura i competitiva i veurem què passa. Les sensacions són bones”, diu Arnau Sala.

Forgas no continuarà

L’àrea esportiva ha decidit que el davanter no continuï a l’equip.

LES REACCIONS

Porters
Gianni Cassaro 2a temp.
Richi Paz 2a temp.
Marcel Lizak Girona B
David Oliveros l’Hospitalet
Defenses
Marc Vallho 2a temp.
Pablo Carbonell 2a temp.
Guillem Rodríguez* juvenil
Carles Puig* juvenil
Eric Ruiz*** juvenil
Migcampistes
Jorge Sureda 2a temp.
Javi Sánchez 2a temp.
Victor Alonso 2a temp.
Xavi Boniquet 2a temp.
Èric Torres* juvenil
Pol Blay* juvenil
Aleix Arenas* juvenil
Iu Ranera Leganés B
Davanters
David Corominas 2a temp.
Kévin Soni** Pau FC
* Faran la pretemporada, però no tenen garantit un lloc en la plantilla **Va participar en el primer entrenament però encara no té garantit un contracte *** Jugarà la temporada vinent amb l’equip juvenil del Girona
Ha estat una primera presa de contacte. A partir de dilluns ja canviarem el ritme
Arnau Sala
Entrenador del Peralada
Som un equip jove i això té avantatges i inconvenients. Els pots dir i fer de tot, que ho aguanten, però sabem que la segona B és molt dura
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)