2a divisió A

Futbol

Segona divisió A

El derbi no trigarà

El calendari. El Reus i el Nàstic es veuran les cares en la segona jornada, l’últim cap de setmana d’agost, al terreny de joc roig-i-negre. El Barça B s’estrenarà a Valladolid

Els aficionats que tinguin ganes de tornar a viure el derbi passional entre el Reus i el Nàstic no hauran d’esperar gaire. El sorteig del calendari de la segona A 2017/18, celebrat ahir a Madrid, va determinar que els dos equips s’enfrontaran al terreny de joc dels roig-i-negres en la segona jornada, el cap de setmana del 26 i el 27 d’agost. La tornada, a Tarragona, serà el 20 o el 21 de gener. Abans, en la primera jornada, els reusencs hauran debutat al camp del Lugo i els tarragonins, al Nou Estadi contra l’Almeria. L’altre equip català de segona A és el Barça B, que torna a la categoria després de dos anys a segona B. L’equip de Gerard López s’estrenarà al camp del Valladolid de Natxo González. Els altres duels entre equips catalans de la primera volta són el Nàstic-Barça B de la setena jornada i el Reus-Barça B de la dissetena.

La lliga regular començarà d’aquí a quatre setmanes, el cap de setmana del 19 i el 20 d’agost, i s’acabarà el del 2 i el 3 de juny. Després, hi haurà les eliminatòries d’ascens a primera. En la primera volta hi ha dues jornades intersetmanals –l’11 d’octubre i el 20 de desembre– i la competició s’aturarà per Nadal, amb dos caps de setmana sense futbol, el del 23 i el 24 i el del 30 i el 31 de desembre. La lliga es reprendrà el 6 i el 7 de gener i ja no tindrà cap aturada ni cap més jornada intersetmanal.

El Reus comença a Lugo i el Nàstic, rebent l’Almeria. Els grana rebran el Barça B en la 7a
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)