Girona

Vivi, cap a l’UCAM

Deslligat. El migcampista de Bescanó rescindirà el contracte amb el Girona, el seu club des de petit, i fitxarà pel conjunt murcià

Albert Vivancos s’incorporarà a l’UCAM Múrcia, club amb el qual continuarà competint a segona divisió B, com va fer la temporada passada amb el Llagostera. Aquesta etapa, però, serà diferent, perquè el migcampista de Bescanó arribarà al conjunt murcià després d’haver rescindit el contracte amb el Girona. Vivi continuava pertanyent al Girona, un cop tancada la cessió al Llagostera, però ja no es va integrar al començament de la pretemporada de l’equip dirigit per Pablo Machín. El jugador, que va debutar a segona A, tanca d’aquesta manera una llarga etapa amb el Girona, club amb el qual va completar tota l’etapa de formació. L’UCAM va baixar de segona divisió A i, dirigit per Lluís Planagumà, mirarà de lluitar per tornar a la categoria de plata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)