2a divisió FEF

Bambo Diaby, a punt

2a divisió B. El central, de 19 anys, ja s’està entrenant amb el Peralada a les ordres d’Arnau Sala i Xavi Punsí. D’origen senegalès i criat a Mataró, va fitxar pel Sampdoria l’estiu passat

El Peralada-Girona B continua amb els primers entrenaments de la pretemporada per encarar el que serà el primer curs a segona B de la història del club. El conjunt dirigit per Arnau Sala i Xavi Punsí va fer ahir un entrenament al camp annex de Montilivi en el qual va destacar la presència de Bambo Diaby, un prometedor defensa de només 19 anys que podria ser anunciat en breu. El central, que va arribar a Mataró amb només quatre anys procedent del Senegal, va jugar en les categories inferiors del Cerdanyola, la Fundació Sánchez Llibre, el Vilassar de Mar, el Premià de Mar, el Badalona i el Cornellà, equip amb el qual va firmar grans actuacions en l’etapa de juvenil, i fins i tot va debutar a segona B disputant uns minuts contra el Reus ( 2015/16). La projecció de Diaby no va passar desapercebuda i el Sampdoria el va incorporar l’estiu passat, primer foguejant-lo en el filial i després cedint-lo en el Mantova, de la tercera divisió italiana. Paral·lelament, el Peralada espera anunciar més fitxatges en les pròximes setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)