Girona

Hi haurà trofeu Costa Brava

Més pressa. El Girona confia tenir la gespa a punt una setmana abans de l’inici de lliga per poder disputar l’habitual trofeu i poder jugar un partit a Montilivi abans de l’estrena en la lliga

Montilivi estarà llest una setmana abans que comenci la lliga perquè es pugui disputar el trofeu Costa Brava. Aquesta, com a mínim, és la idea del Girona. Tot i que encara continuen les obres que es fan per canviar el drenatge i que encara no s’ha començat a col·locar la nova gespa híbrida, el club gironí confia que Montilivi estarà a punt per poder-hi jugar l’últim amistós de la pretemporada. Seria l’escenari perfecte per als de Pablo Machín, que podrien tenir una presa de contacte amb el nou camp abans de la competició.

Si es compleix el guió previst, la idea del club és disputar el partit el dimarts 15 d’agost, l’últim dia en què els gironins tindrien el temps desitjat per recuperar-se de cara al primer partit de lliga, en què rebran l’Atlético de Madrid (segurament serà dissabte o diumenge a causa de les mancances de la il·luminació, que encara no estaran resoltes).

Aquest amistós atapeiria encara més l’agenda dels de Machín, però serviria perquè el Girona pogués disputar el trofeu Costa Brava, que no ha faltat a la cita de la pretemporada gironina en les últimes deu temporades.

La idea que té el Girona és la de mantenir la línia que va marcar el curs passat per al trofeu, en què el rival va ser l’Olympique de Marsella. Per això el club ha contactat des de fa dies amb diversos rivals de primer nivell. Un d’ells és la Roma, que estarà fent una estada a l’Estat espanyol i el dia 10 jugarà a Sevilla, però no és gens clar que acabi sent l’escollit. Per tant, tot i que el trofeu Costa Brava comença a ser una realitat, encara falta confirmar-ne el rival.

L’ÚLTIM PREPARATIU

El Girona confia jugar a Montilivi l’últim amistós abans de rebre l’Atlético en lliga

PER ACLARIR

La previsió és jugar el dimarts 15 d’agost contra un rival de primer nivell, per definir
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)