Girona

El capità, amb la il·lusió d’un novell

Amb calma. Tot i que el Girona no li va garantir la continuïtat i que ha d’anar arribant competència, Eloi Amagat assegura que es prepara amb tranquil·litat i moltes ganes per aprofitar una oportunitat única

El braçal de capità en el primer partit a porta oberta de la pretemporada del Girona va ser per a Eloi Amagat. El migcampista viu amb tranquil·litat i amb la confiança de mantenir-se a la plantilla un estiu diferent, no només pel salt que ha fet l’equip a la màxima categoria, sinó també perquè és un dels futbolistes a qui el club no va assegurar la presència un cop va acabar la temporada passada. D’aquella primera llista amb interrogants, n’han marxat René Román, que se’n va anar a l’Almeria després de rescindir el contracte a Montilivi, i Fran Sandaza, cedit a l’Al-Ahli Doha. S’hi mantenen, de moment, tant Jonas Ramalho com Eloi. “Estic tranquil”, assegura el gironí. “M’estic preparant, les lesions m’estan respectant i de moment no m’he perdut cap sessió. Ho afronto amb la màxima il·lusió. Tinc 32 anys i és com si en tingués 15”, assegura un dels jugadors més veterans del vestidor. La competència al mig del camp és forta i encara creixerà més, un cop es facin oficials les incorporacions d’Aleix Garcia i Douglas Luiz, però Eloi no s’espanta: “Han d’arribar molts companys nous encara, perquè la plantilla és curta, però com més siguem més pujarà el nivell. I això és bo per al Girona.” Es veu jugant a primera? “Si no, no seria aquí. Crec que m’he adaptat sempre a totes les categories, i en això treballo. Sé que aquest salt és molt exigent, i em preparo per posar-me al màxim de bé possible.”

El pes dels de casa

En l’alineació al City Ground, Pablo Machín va presentar el triple pivot gironí al mig del camp, amb Pere Pons, Granell i Eloi. “En fèiem broma al principi entre nosaltres. Sempre és un plaer jugar amb aquest triple pivot gironí que crec que tants bons resultats va donar”, explica l’exjugador del Llagostera, que destaca el valor de tenir jugadors de la terra en una plantilla que anirà canviant molt amb la confirmació dels fitxatges. “Sempre és bo que a la plantilla hi hagi gent de la casa, perquè això fa que l’afició se senti encara una mica més identificada amb l’equip. I crec que així seguirà, perquè és la filosofia i la mentalitat del club.” En aquest sentit, el paper al vestidor és un dels punts a favor d’Eloi.

EL PROTAGONISTA

Tinc 32 anys i és com si en tingués 15, per il·lusió. M’ha costat molt arribar a tenir aquesta oportunitat i la vull aprofitar
Sempre és bo que hi hagi gent de la casa, perquè l’afició se sent encara més identificada
Eloi Amagat
Crec que m’he adaptat sempre a totes les categories. Ara és més exigent, però em preparo per posar-me al màxim de bé
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)