2a divisió FEF

Més solidesa amb Esteban Muñoz

2a divisió B. El Llagostera fitxa l’experimentat central de 32 anys, que ha jugat les últimes quatre temporades a l’Atlètic Balears. Muñoz tindrà la competència de Rodri, Viale, Mateu i Ayala

El Llagostera va anunciar ahir un nou fitxatge, el d’Esteban Muñoz, central de 32 anys que arriba procedent de l’Atlètic Balears, club en el qual ha jugat les últimes quatre temporades a un bon nivell. Muñoz, nascut a Palma i que fitxa per una temporada, donarà experiència a l’equip dirigit per Òscar Álvarez, i és que acumula més de dos-cents partits en la categoria de bronze –anteriorment el futbolista també va jugar amb el Constància. D’aquesta manera, el Llagostera dona gairebé per tancat l’eix de la defensa –podria arribar una altra peça sempre que es tractés d’un jugador jove i amb projecció–, una posició en què ara mateix disposa de Rodri, Lucas Viale, Pep Mateu, Oriol Ayala i el mateix Esteban. A més a més, el futbolista balear aportarà una sempre benvinguda dosi de polivalència, ja que també pot actuar al mig del camp –Viale també té aquest perfil.

Després de l’arribada de Muñoz, la direcció esportiva llagosterenca continua treballant per reforçar encara més la plantilla. El club està atent a qualsevol oportunitat que ofereixi el mercat, però a priori està interessat a fitxar jugadors que es desenvolupin bé de mig camp cap amunt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)