Territorial

Tret de sortida de la copa Catalunya absoluta

Copa Catalunya. En la primera eliminatòria hi participen cinc equips gironins: el Llagostera, el Figueres, la Jonquera, l’Olot i el Palamós. Els dos últims s’enfrontaran demà entre ells

Aquest cap de setmana comença la copa Catalunya absoluta, amb la participació de cinc representants gironins. El Llagostera serà el primer equip que entrarà en joc i jugarà avui, a les set de la tarda, al barri del Poblenou de Barcelona. El conjunt d’Òscar Álvarez s’enfrontarà al Júpiter, un dels equips capdavanters de primera catalana que han baixat de tercera aquest últim curs. En l’anterior edició de la copa Catalunya els del Gironès van quedar a les portes de les semifinals després de ser derrotats pel Gavà en la tanda de penals.

D’altra banda, el Figueres rep a Vilatenim el Sabadell de Toni Seligrat (20.30 h), que aquest estiu ha fitxat dos exjugadors del Girona: Migue i Felipe. L’any passat els figuerencs van caure a vuitens de final després d’encaixar un contundent 5-1 contra el Gavà.

Demà, més

Diumenge a les set de la tarda la Jonquera disputarà el seu partit corresponent. El conjunt dirigit per Miquel Àngel Muñoz, encara en fase de proves i amb moltes cares noves, rebrà un dels equips més potents, l’Espanyol B. El vencedor d’aquest partit s’enfrontarà al guanyador del Palamós-Olot (demà, 20 h). Els de la Garrotxa –a l’estadi dels quals l’any passat es va disputar la final de la copa Catalunya, entre el Girona i el Nàstic– ja s’han enfrontat dues vegades al degà aquesta última temporada a tercera divisió. En el partit que es va disputar al camp del Palamós, els olotins van guanyar per 0-2, amb gols de Marc Mas i Uri Santos. Llavors, en la segona eliminatòria, l’Olot va guanyar 1-0 en terres garrotxines gràcies a una diana d’Hèctor Simón.

La temporada passada els olotins van quedar eliminats en els setzens de final contra un altre equip gironí, el Figueres, que en la primera eliminatòria havia eliminat precisament el conjunt palamosí (5-0).

Avui
Europa-Ascó 19 h
Júpiter-Llagostera 19 h
Horta-Vilassar de Mar 19 h
Granollers-Badalona 19 h
Figueres-Sabadell 20.30 h
Terrassa-Prat 20.30 h
Demà
Castelldefels-Santfeliuenc 19 h
La Jonquera-Espanyol B 19 h
Santboià-Barça B 19 h
Vilafranca-l’Hospitalet 19 h
Cerdanyola-Lleida 19.30 h
Palamós-Olot 20 h
Sant Andreu-Cornellà 20 h
Muntanyesa-Manlleu 20 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)