Barça B

Futbol

Barça B

Dani Morer, lligat fins al 2019

Barça B. El lateral dret, que lluitarà amb Palencia la temporada que ve per la titularitat, ha signat una renovació del contracte fins al 2019 amb opció d’ampliar-lo dos anys més

El Barça s’ha assegurat la continuïtat d’una de les seves grans promeses. El lateral dret Dani Morer va signar ahir el nou contracte que el lligarà fins al juny del 2019, amb opció d’ampliar-lo dos cursos més.

Morer és una aposta decidida del club i per aquest motiu té un lloc assegurat en la plantilla de la temporada que ve del filial blaugrana, tot i que enguany enceta la seva etapa després de sortir del juvenil. Competirà al lateral dret amb el capità, Sergi Palencia, per fer-se un lloc en l’onze titular de l’equip de Gerard López havent passat davant d’homes experimentats com ara Nili Perdomo i del nou fitxatge José Luis Trápaga, que hauran de buscar-se una sortida.

El lateral és un dels puntals d’una de les generacions més reeixides de l’entitat dels últims temps. Nascut el 1998, el creixement d’aquest lateral dret ha anat en paral·lel al d’altres prometedors jugadors, com ara Carles Aleñá, Marc Cucurella, Carles Pérez i, fins i tot, Lee Seung-Woo. Morer va arribar l’any 2009 procedent del Mataró quan era aleví i ha passat per totes les categories del club sense excepció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)