2a divisió FEF

Els últims retocs

2a divisió B. Quan falta menys d’una setmana per iniciar la lliga, els equips catalans ja tenen les plantilles força enllestides. El Sabadell, el que té més feina

Feina feta no fa destorb. Els catalans de la divisió de bronze encaren l’última setmana de pretemporada amb les plantilles força configurades des de fa dies, tot i que, com és normal, han deixat per última hora els darrers retocs: encara esperen trobar alguna oportunitat de mercat per fer un salt qualitatiu o acabar de reforçar alguna posició en concret.

El Sabadell, però, encara haurà de treballar una mica més, perquè amb només 14 jugadors encara té tots els fronts oberts. Després d’un estiu mogut en l’aspecte institucional i d’un canvi de rumb en la planificació esportiva, el conjunt arlequinat està treballant a corre-cuita per fer un equip competitiu i amb aspiracions de ser a la zona alta amb només quatre renovacions respecte a l’any passat. Així doncs, encara falten per arribar tres jugadors contrastats i experimentats en la categoria, mentre que alguns joves del filial també aspiren a entrar en els plans de Toni Seligrat.

La guerra pel gol

Una posició que de ben segur haurà de reforçar el Sabadell és la davantera amb un 9 de garanties golejadores. Un rol força buscat entre els equips de la categoria, com per exemple el Cornellà. Però amb conjunts amb un gran potencial econòmic com l’UCAM, el Cartagena i l’Hèrcules amb necessitat de fitxar un home gol, la resta d’equips estan en espera que comencin els moviments. Tan aturat està el mercat en aquest aspecte que per exemple el pitxitxi Boris Garrós encara no té equip. El davanter barceloní, que aquests dies s’està entrenant amb el Martinenc, l’equip on juga el seu germà, espera resoldre aviat el seu futur: de moment, el Mallorca, el Balears i el Recreativo són els equips que més han apostat per fitxar-lo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)