2a divisió FEF

Tret de sortida a la tercera eliminatòria

Copa Catalunya. Amb el partit a l’Olímpic de Terrassa començarà la darrera eliminatòria que es disputarà durant la pretemporada

Aquest cap de setmana començarà a albirar-se la fi de la pretemporada i també l’acabament de les tres primeres eliminatòries de la copa Catalunya. Amb el partit d’avui a Terrassa, entre dos galls de la tercera divisió, començarà la tercera eliminatòria del torneig del KO del país, que té en joc a tres equips de la segona divisió B. Els supervivents han estat el Llagostera, el Cornellà i el Sabadell, que buscaran un lloc en la següent fase, els quarts de final, on entraran els tres equips que la temporada passada van jugar a segona A: el Girona, el Nàstic i el Reus.

El premi, doncs, és llaminer, perquè, a més, un dels quatre equips que passés d’eliminatòria avançaria directament a les semifinals perquè restaria exempt. L’exempció, així com els encreuaments, es determinarà en un sorteig.

Avui
Terrassa - Vilafranca 20.30 h
Demà
Llagostera - Espanyol B 19.30 h
Castelldefels - Cornellà 19.30 h
Horta - Sabadell 20.30 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)