Barça B

futbol

barça b

Problemes per a l’estrena

Barça B. Les lesions de Palencia i Cucurella deixen Gerard López amb molt poc marge de maniobra perquè acumula quatre baixes d’homes titulars

A les dificultats que ha hagut d’afrontar en la pretemporada Gerard López per culpa de la planificació de la plantilla –amb un overbooking de jugadors i sense que arribin, de moment, fitxatges– s’ha d’afegir un problema més: les lesions. Les primeres jornades estaran condicionades també per les absències, perquè el tècnic acumula fins a quatre lesions d’homes importants en el vestidor. Ahir es van confirmar les baixes dels dos laterals titulars, Palencia i Cucurella, que estaran de baixa cinc i tres setmanes, respectivament, i que s’afegeixen a les absències d’Ortolà i Alfaro.

El Barça, doncs, haurà d’afrontar el primer tram de temporada –de molta exigència– amb jugadors joves i amb poc rodatge. L’esquinçada en el turmell que Palencia es va fer ahir en l’entrenament i la lesió en l’adductor de la cama dreta que Cucurella va fer-se en el partit contra el Lleida deixen el Barça amb poc marge: Morer, l’any passat juvenil, i Araujo, el curs passat en el Celta B, seran els titulars. De la mateixa manera, Carles Pérez s’entreveu com el recanvi més lògic d’Alfaro. “Hem d’anar pas a pas. Hi haurà dificultats al principi perquè podem acusar la falta de preparació, però a mesura que passin les setmanes anirem a més”, manifestava Gerard López després del partit contra el Lleida, abans de conèixer les dues darreres baixes: “Amb el que tinguem, anirem a competir. Això ho tinc claríssim perquè així ha estat en els dos anys que fa que són amb l’equip.”

Una absència més

Hondures va fer pública la llista per als partits classificatoris per al mundial de l’1 i el 5 de setembre amb Choco Lozano inclòs. El jugador es perdrà segur la tercera jornada i probablement la segona–el Barça juga el dilluns contra el Valladolid–, però el club està intentant que el jugador s’incorpori un dia més tard per tenir-lo disponible.

David Concha podrà debutar

David Concha ja ha signat el seu contracte de cessió per una temporada i avui farà el primer entrenament amb el Barça B. “En l’aspecte individual vull créixer, sumar minuts i tornar a sentir-me important, i en el col·lectiu vull intentar que un club com el Barça tingui un filial ben assentat a segona divisió”, va admetre. L’absència d’Alfaro –encara estarà tres setmanes més de baixa– i l’absència de jugadors en aquesta demarcació li obre les portes a poder tenir minuts a Valladolid. “És un jugador interessant. Ve a sumar en una part del camp que ens falta acabar de reforçar”, diu Gerard López, que vol un extrem més en aquest mercat d’estiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)