Barça B

Moha ja és un més a Olot

2a divisió B. L’Olot fitxa el porter escalenc, de 22 anys, que ha convençut els tècnics després d’estar a prova les últimes setmanes de la pretemporada. Ara, la prioritat és l’arribada d’un mig i un davanter

L’Olot va fer oficial ahir el que era un secret de domini públic des que Martín Posse ho va avançar després de rebre el Girona: Moha Chaoui serà l’encarregat de competir amb Ginard per un lloc a la porteria aquesta temporada. El jove porter, de 22 anys, ha acabat convencent els tècnics i la direcció esportiva després d’estar a prova les últimes tres setmanes (va debutar en el partit contra el Nàstic i des de llavors ha jugat en tots els partits). Sub-23 i de la demarcació (és natural de l’Escala), Moha complia els requisits per convertir-se en un més de la plantilla i el seu rendiment aquestes setmanes li ha permès demostrar la seva vàlua. “És un porter jove, però amb condicions de lluitar per un lloc i posar les coses difícils a l’entrenador. A més, tot i l’edat que té, ha voltat molt, ha sortit fora de Catalunya, ha viscut bones i males experiències i això el fa més madur que altres de la seva edat”, va valorar el secretari tècnic Sergi Raset sobre el nou fitxatge.

Amb l’Olot, Moha intentarà debutar a segona B, on el curs passat va acabar amb el Marbella però no va jugar. Abans d’anar al club andalús Moha va començar la temporada amb l’Europa, on va jugar sis partits a tercera –va encaixar sis gols. En les temporades anteriors Moha, que es va formar en les categories inferiors del Figueres, el Girona i l’Espanyol, havia jugat al Reus B i al Reddis. Moha es va definir com un porter “complet; amb bon joc amb els peus, que va bé tant per dalt com a sota els pals”.

Dues peces més

Abans que es tanqui el mercat, l’Olot espera fer dues incorporacions més. L’una per reforçar el centre del camp i l’altra, la davantera. Un dels dos fitxatges podrà ser d’un jugador més gran de 23 anys, ja que la lesió de Dembo ha deixat una fitxa lliure. Si res es torça aquesta fitxa serà per a un migcampista que podria arribar en els pròxims dies.

TRAJECTÒRIA

Va acabar el curs passat a Marbella i abans havia jugat a l’Europa i al Reus B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)