Primera divisió

Estrena amb regust agredolç

Girona. Els jugadors dirigits per Pablo Machín dominen a l’Atlético en una primera meitat brillant (2-0), però acaben empatant a dos després de dues dianes madrilenyes en el tram final

El Girona ha empatat a dos gols contra l’Atlético en la seva estrena a primera divisió.

La primera part ha estat tota una lliçó de futbol del Girona, que ha dominat de cap a peus a l’Atlético. El conjunt madrileny, estèril en atac, no ha pogut fer res per evitar les dues dianes de Stuani en dos minuts (23’ i 25’). El davanter uruguaià, molt efectiu, ha superat a Oblak per partida doble amb dues rematades impecables amb el cap.

En la segona meitat el guió ha canviat i l’Atlético ha pressionat més l’àrea gironina. En el 78’ Correa ha escurçat distàncies amb un fort xut des de la frontal i Giménez, amb el cap, després d’una falta lateral ha establert l’empat a dos definitiu.