futbol

3a divisió

El Terrassa sotmet un Gavà minvat d’efectius

Sense dificultats. Els vallesans s’imposen en un partit atípic marcat per la falta d’efectius del rival, que hi va acudir amb només un suplent

terrassa 3 gavà 0

TERRASSA:Ortega; Sidibe, Valls, Amantini, Guti; Àlex Fernández, Guzmán, Piera (Raúl Torres, 62’), Daisuke (Carreón, 71’), Puchades i Toro (Enric Vega, 46’).GAVÀ:Busquets; Liébanas, Nacho, Eric, Javi Iglesias, Marcel, Domi, Aarón Bueno, Álvaro Fernández, Sergi Caballero (Ayoub, 87’) i Diego Llamas.GOLS:1-0 (44’) Nils. 2-0 (47’) Daisuke. 3-0 (86’) Raúl Torres.ÀRBITRE:Fernández Pérez.T.G.:al visitant Iglesias.PÚBLIC:uns 350 espectadors.

El Terrassa va començar el curs disposat a mantenir el fortí a l’Olímpic. En un partit atípic, que semblava de pretemporada, els vallesans van derrotar el Gavà, que arribava amb només dotze efectius disponibles (diversos jugadors van participar en l’escalfament previ, però no van poder jugar perquè no tenen fitxa ja que el club no la pot pagar), però que va lluitar amb serietat.

Els homes de Cristian García van manar d’inici a fi, però només amb la pilota no es guanyen els partits. El Gavà esperava ordenat i replegat, a vegades fins i tot amb deu homes a l’àrea pròpia i només un punta despenjat. La iniciativa era per al Terrassa, que es va despertar després que Berlanga avisés amb un xut a Ortega. Els egarencs van començar massa lents i previsibles, però a poc a poc van anar augmentant la intensitat i, amb un parell de marxes més, van sotmetre el Gavà. Puchades, Toro –que va ser substituït al descans per molèsties–, Piera i Guzmán –va estavellar dues pilotes al pal– van provar sort sense èxit, però just abans del descans el primer va trencar l’empat en resoldre dins de l’àrea una centrada de Piera. Un cop psicològic que va ser doble ja que Daisuke va dirigir la pilota a l’escaire al començament de la segona part. Raúl Torres, en el tram final, va acabar sentenciant un Gavà que va acabar jugant amb un porter, Ayoub, de jugador de camp.