Girona

“És un jugador molt ràpid i amb mobilitat”

Òscar Garcia. L’exentrenador del Red Bull Salzburg austríac –ara dirigeix el Saint-Étienne– destaca les virtuts de Larry Kayode

El nom de Larry Kayode era fins fa ben poc del tot desconegut per a l’afició del Girona. El davanter nigerià, cedit pel Manchester City, tindrà la seva primera experiència en la lliga després de ser el màxim golejador de la passada lliga austríaca amb 17 gols. Un dels tècnics que el va patir és el català Òscar Garcia, actual entrenador del Saint-Étienne, que va dirigir les dues últimes temporades el Red Bull Salzburg i va aconseguir els títols de lliga i de copa en tots dos cursos. El tècnic sabadellenc destaca les principals virtuts de Kayode, de 24 anys, que ara haurà de confirmar les qualitats que sembla que té en una de les competicions més potents i exigents del món.

“El que més destacaria d’ell és la seva velocitat i mobilitat, és un jugador molt ràpid”, explica Òscar Garcia, que també fa referència a les diferències que hi ha entre la lliga austríaca i la primera divisió espanyola, un aspecte sempre a tenir en compte per a l’aclimatació dels futbolistes nouvinguts: “Principalment canvia la velocitat amb què es fa tot, així com la qualitat tècnica.”

EL CANVI

“Ara es trobarà un futbol amb més velocitat i més qualitat tècnica”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)