Girona

futbol

girona

Pere Guardiola i el City Group, a punt de fer-se visibles

Anunci immediat. Fa setmanes que l’operació de compra del 100% de les accions de TVSE Futbol està consumat i que el canvi de propietat és un fet

És qüestió de dies, segurament d’hores, que es faci oficial l’operació de compravenda del club de Montilivi, que deixarà de ser propietat de TVSE Futbol i passarà a mans del City Football Group i de Pere Guardiola. L’anunci ja ha estat a punt de fer-se diverses vegades en les últimes setmanes, però a última hora sempre hi ha hagut una ordre final per no prémer el botó enviar i fer visible allò que en el món del futbol fa mesos que és un secret de domini públic. Amb la compra del 100% de les accions de TVSE Futbol i altres moviments, Pere Guardiola i el City Football Group (representat pel director executiu del Manchester City, Ferran Soriano) adquiriran el 44% cada un dels títols del Girona FC SAE. La previsió, però, és que després de comprar les accions a Delgado i d’una nova ampliació de capital, Pere Guardiola i el City Group acabin tenint el control absolut del club de Montilivi, amb més del 96% de les accions.

Si en les dues temporades anteriors (des que TVSE Futbol va adquirir el Girona amb Jean-Louis Dutaret i Samir Boudjemaa de caps invisibles) ja es va fer evident des del minut 1 la bona entesa amb el City, en aquests últims mesos tot s’ha multiplicat fins al punt que des d’alguns organismes s’ha posat en dubte si el propietari del Manchester City ho pot ser també d’un altre club sota el paraigua UEFA. Fins ara, el Girona ha aconseguit cinc cessions del City i ha fet l’estada a la seva ciutat esportiva. I el City va ser la setmana passada rival de l’equip de Pablo Machín en el trofeu Costa Brava, amb Pere Guardiola i Soriano presents a Montilivi.

EL PASTÍS FINAL

Els nous màxims accionistes acabaran tenint més del 96% de les accions

GUARDIOLA I EL CITY

En espera d’uns últims moviments i una ampliació, n’adquiriran el 44% cada un
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)