2a divisió FEF

Futbol

2a divisió B

Gabarre fa la diferència

2a divisió B. El Llagostera s’imposa al camp del Cornellà en un partit avorrit i sense gairebé ocasions, decidit pel davanter aragonès en el 50’

cornellà 0 llagostera 1

CORNELLÀ:Craviotto; Montoro, Maureta, Borja, Valentín (Jaume Batista, 83’); Cortés, Fall, Marc Caballé (Ricard, 69’), Pep Caballé; Sascha (Aks, 69’) i Enric.LLAGOSTERA:Marcos; Javi Chica, Lucas Viale, Ayala, Raül Fuster; Marc Carbó; Chele, Leo (Pol Gómez, 80’), Pitu (Maymi, 91’), Moha; i Gabarre (Manu Gavilán, 82’).GOLS:0-1 (50’) Gabarre.ÀRBITRE:Escriche Guzmán.T.G.:Als locals Valentín, Aks, Jaume Batista i Craviotto, i als visitants Pitu, Leo, Javi Chica i Raül Fuster.PÚBLIC:Uns 150 espectadors.

El Llagostera va refer-se de l’ensopegada en l’estrena amb una victòria suada a Cornellà. Els d’Óscar Álvarez van fer un partit pragmàtic i es van imposar transformant l’única ocasió clara que van tenir: un cop de cap incontestable de Toni Gabarre (50’). Després, amb ofici, l’equip blaugrana en va tenir prou. Va frenar les ambicions de l’equip de casa i va assegurar-se tres punts contra un bloc que va tornar a quedar-se sense sucar.

El Cornellà i el Llagostera haurien de premiar d’alguna manera els poquíssims seguidors que ahir es van apropar al municipal i van veure la primera part. Tots els condicionats, sobretot les particularitats d’un camp massa petit per poder proposar alguna cosa, va fer que, en el primer temps, no hi hagués ocasions clares de gol. La pilota, com és habitual a Cornellà, va moure’s més per l’aire que per terra. Joc directe, estratègia, rebots, sacades de banda. Amb aquests elements va transitar un primer temps en què es van sentir més badalls que no pas crits d’ànim. Els primers vint minuts, almenys els porters van haver d’intervenir, perquè, després, no va passar res de res. Sascha i Enric, amb el seu domini del joc aeri, van ser els únics que ho van intentar per part dels de casa. El Llagostera, per la seva part, ho va provar amb dos xuts llunyans de Chele i Javi Chica que van acabar en no res.

Si el primer temps no hi va haver cap ocasió realment perillosa, només començar la segona part va haver-hi un gol. Toni Gabarre, que ahir debutava amb la samarreta blaugrana, va sorprendre Carlos Craviotto amb una rematada inapel·lable de cap. Javi Chica, des del carril dret, va assistir-lo de forma impecable. Quedaven quaranta minuts per endavant i el partit va seguir el guió més lògic. El Llagostera va replegar-se molt bé i va tapar tots els forats davant un Cornellà diluït i precipitat, que no en va tenir prou amb els arguments de Sascha i Enric a la punta de llança per mirar de fer canviar el 0-1 al marcador. El darrer tram del partit, va regnar l’anarquia i, sense cap dominador clar ni ordre, el duel va morir sens que es veiessin ocasions clares ni tampoc gols.

Sabíem que qui marqués tindria molt de guanyat; ho han fet ells i després, hem estat precipitats
Jordi Roger
ENTRENADOR DEL cornellà
Estic content i dono un valor màxim als tres punts; sabíem que seria un partit amb pocs gols