Futbol

Tercera divisió

L’Hospitalet domina i venç

Estrena. Després de l’empat en la primera jornada, els de Xavi Molist van ser superiors al Vilassar i van aconseguir un triomf convincent

L’HOSPITALET 3 VILASSAR 0

L’HOSPITALET:Aliaga, Dani, Sierra, Losada, Eudald, David (Joan Inés, 68’), Imaz, Edipo (Òscar Garcia, 64’), Velillas, Troteiro i Ripoll (Kilian, 78’).VILASSAR MAR:Imanol, Soufiane, Ivan, Torrents, Aitor Torres, Viale (Matamala, 62’), Pitu, Nando, Éric Jiménez, Éric López (Joel Martínez, 58’) i Rovira (Putxi, 79’).GOLS:1-0 (42’) Edipo. 2-0 (52’) Velillas. 3-0 (70’) Ripoll.ÀRBITRE:Serrat Susí.T.G.:al local David; i als visitants Éric Jiménez i Matamala.

Primera victòria de l’Hospitalet en un duel en què els de Xavi Molist van ser molt superiors. El Vilassar gairebé no va inquietar la porteria d’Aliaga i l’Hospi va saber aprofitar el seu domini.

En una primera part, això sí, sense gaires ocasions, els de la franja no van poder obrir la llauna fins tres minuts abans del descans, quan Edipo va aprofitar el rebuig d’un xut d’Imaz. Després de la represa, els locals van sortir amb una marxa més disposats a sentenciar el duel, i el segon gol no va trigar a arribar quan Velillas va batre Imanol d’un gran xut des de fora l’àrea. Amb el partit ja sentenciat, Ripoll va fer el 3-0 definitiu després de superar el porter rival en l’un contra un, mentre que el Vilassar va tenir les primeres tímides aproximacions a les acaballes.