La connexió Carlos Cano-Padilla dona els tres punts al Prat

Remuntada. Dues dianes del davanter van servir per remuntar el gol inicial del Cerdanyola

prat 2 cerdanyola 1

PRAT:Sergio, Joel Marín, Aitor Lario, Ricarte, Fede (Escabrós, 28’), Putxi, Padilla, Javi Lara (Ignacio, 77’), Poves, Jordi Cano (Pau Darbra, 68’) i Carlos Cano.CERDANYOLA:Miguel Ramos, Dani Martí, Alberto, Javi González, Pujol, Rubén, Juli (Didi, 84’), Roger (Édgar, 84’), Pau, Montoro (Aliaga, 71’) i Demba.GOLS:0-1 (73’) Alberto. 1-1 (76’) Carlos Cano. 2-1 (82’) Carlos Cano.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:al local Uri Escabrós; i als visitants Alberto García, Javi González i Dani Martí.COMENTARI:Sis de sis. El Prat ha iniciat de la millor manera possible el seu retorn a tercera divisió amb dues victòries. Contra el Cerdanyola, els de Pedro Dólera van haver de remuntar en el darrer quart d’hora per aconseguir els tres punts: dues assistències de Padilla les va transformar Carlos Cano en el 2-1 definitiu. En la primera meitat, el Prat va començar millor i en el primer quart d’hora, dos córners gairebé seguits servits per Jordi Cano van acabar amb rematada al pal. Tot i l’ensurt, els vallesans van reaccionar i Demba ho va provar amb un xut que va fregar el pal (17’). Després d’aquest inici elèctric, el partit va perdre fluïdesa, i a pesar que tots dos equips van tenir alguna ocasió –sobretot el Prat–, tota l’emoció es va concentrar en el darrer quart d’hora. Alberto García va fer emmudir el Sagnier a la sortida d’un córner, però Carlos Cano va capgirar el resultat amb dues dianes en poc més de cinc minuts.