Barça B

Seung-Woo Lee, a l’Hellas Verona

Barça B. El club italià incorporarà l’atacant coreà, que havia estat una de les grans promeses de la Masia però que no tenia lloc en el filial. El club blaugrana es reserva una opció de recompra

Seung Woo Lee jugarà la temporada vinent en l’Hellas Verona. L’atacant coreà, de 19 anys, va viatjar ahir a la ciutat italiana, va passar la revisió mèdica i fins i tot va fotografiar-se amb la vestimenta del seu nou equip. L’acord entre el club i el futbolista és per quatre temporades i el Barça, que rebrà una compensació econòmica que podria voltar el milió d’euros, es reservarà una opció de recompra.

Se’n va, amb tot, una de les icones de la Masia dels darrers anys, perquè Lee havia estat una de les grans esperances del futbol formatiu blaugrana. La temporada passada, però, va rendir per sota de les expectatives i enguany el club no comptava amb ell per al filial, de manera que li buscaven una sortida des del començament del mercat d’estiu.

Abeledo, cap a Màlaga

El capítol de les sortides s’ha accelerat aquests darrers dies de mercat i ahir el Barça va anunciar una nova baixa, la d’Ignacio Abeledo, que tampoc no entrava en els plans de Gerard López. L’extrem, de 21 anys, que la campanya passada només va disputar set partits (dos gols), se’n va al Màlaga per jugar en el filial del club andalús.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)