Futbol

Tercera divisió

L’Hospitalet és una piconadora

Allau ofensiu. El Cerdanyola es va veure superat per la qualitat en atac del conjunt de Xavi Molist, que va sentenciar a la segona part

cerdanyola 0 l’hospitalet 5

CERDANYOLA:Del Río, Édgar (Aliaga, 56’), Alberto Garcia, Javi González, Eric Pujol, Rubén Giménez, Dani Martí, Demba (Didi, 85’), Pau López, Montoro (Roger, 56’) i Jonatan Toledo.L’HOSPITALET:Sergi Puig, Òscar Sierra, Losada, Eudald (Ñoño, 59’), David Garcia, Dani Fernández (Imaz, 65’), Òscar Garcia, Agi, Velillas, Troteiro (Edipo, 72’) i Miquel Ripoll.GOLS:0-1 (5’) Dani Fernández. 0-2 (47’) Miquel Ripoll. 0-3 (50’) Òscar Garcia. 0-4 (59’) Miquel Ripoll. 0-5 (70’) Agi.ÀRBITRE:Ollé Lladó.T.G.:als locals Montoro, Javi González i Dani Martí; i al visitant Eudald.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.

Un vendaval. L’Hospitalet va endossar una maneta al Cerdanyola, que només va poder resistir els primers 45 minuts. Perquè tot i que el capità Dani Fernández va inaugurar el marcador ja al minut 5, els vallesans no van perdre la por al partit i durant el primer temps van jugar de tu a tu contra el conjunt de Xavi Molist. Demba i Montoro, però, no van estar encertats davant Sergi Puig en les dues millors ocasions visitants.

Després del descans, però, l’Hospitalet va sentenciar el partit en només cinc minuts, el que van trigar Miquel Ripoll i Òscar Garcia a fer el 0-3. Aleshores, els de la franja es van trobar més còmodes que mai i, altra vegada, Ripoll i Agi, un dels millors del partit, van completar el 0-5 que ja no es va ampliar més perquè els visitants no van voler fer més sang.