3a divisió FEF

Futbol

3a divisió

El protagonista inesperat

3a divisió. En edat encara juvenil, Ferran Jutglà ha gaudit de minuts amb el Sant Andreu en aquest inici de curs i diumenge ho va celebrar amb un gol

El Sant Andreu s’ha reforçat aquest estiu amb futbolistes contrastats a la categoria per intentar lluitar per la promoció d’ascens, però un dels noms propis en aquest inici de lliga ha estat del tot inesperat: Ferran Jutglà. Amb divuit anys, va arribar per reforçar el juvenil andreuenc, però ja ha debutat amb el primer equip i diumenge es va estrenar com a golejador.

“No mirem l’edat.” Així de clar ho té Mikel Azparren. L’entrenador quadribarrat fa dies que ha de treballar amb una llarga llista de baixes i ja en la primera jornada va sorprendre amb la convocatòria del jove atacant, al qual va donar minuts des de la banqueta en els duels contra el Santboià i el Santfeliuenc. Diumenge, amb l’1-0 al marcador, al navarrès no li va tremolar el pols a l’hora de tornar a fer-lo sortir i la resposta encara va ser més satisfactòria: Ferran va sentenciar el matx després de robar la cartera a un defensa rival i superar el porter amb un xut des de gairebé el mig del camp. “Vaig sentir molta felicitat”, explica Jutglà, que abans del Sant Andreu havia militat al futbol de base del Vic-Riuprimer, l’Espanyol i la Unificació Bellvitge. “Estic molt content amb tot el que m’està passant i amb com m’estan tractant els companys”, indica.

Tot i que encara en edat juvenil, la direcció esportiva andreuenca li va proposar entrenar-se amb el primer equip i el jugador va acceptar el repte. “Em vaig proposar entrenar fort cada dia, fer dinàmica d’un equip quasi professional, donar-ho tot i agafar ritme de tercera. Ara, després de tot el que ha passat, encara he de treballar més fort”, explica, tot i que reconeix que no esperava que l’oportunitat li arribés tan aviat.

El jove jugador andreuenc, però, aposta per la prudència i sap que quan Azparren pugui disposar de més futbolistes de la primera plantilla potser deixarà de tenir minuts. “Per gestionar això cal tenir les idees clares. Soc del juvenil i estic al primer equip per aportar i sumar, com tots: si haig de tornar al juvenil, ho faré amb tota la humilitat del món”, sentencia el jove futbolista de Sant Julià de Vilatorta.

LES FRASES

Em vaig proposar entrenar fort cada dia i fer dinàmica amb un equip de tercera. Després del que ha passat encara m’he d’entrenar més
Soc del juvenil i estic al primer equip per aportar; si hi haig de tornar, ho faré amb humilitat
Ferran Jutglà
jugador del sant andreu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)