3a divisió FEF

Les primeres urgències arriben molt aviat

3a divisió. El Palamós, que encara no ha marcat i només ha sumat un punt dels nou primers en joc, visita el camp del Santfeliuenc (18 h)

El Palamós ha començat la temporada amb mal peu i només ha estat capaç de sumar un punt en els tres primers partits de lliga –derrotes contra el Figueres (2-0) i el Santboià (0-1), i empat amb el Reus B (0-0)–. És per això que el conjunt dirigit per Vicenç Fernández es vol treure l’espina avui al camp del Santfeliuenc (18 h), un equip que està en forma després d’encadenar dues victòries –7 punts de 9 en total–, totes dues per la mínima. A més, el Palamós també té entre cella i cella estrenar-se de cara a gol, ja que ara mateix el bagatge és de cap gol a favor i tres en contra.

“El Santfeliuenc és un equip molt intens i amb jugadors experimentats en la categoria, encara no ha perdut i ha decidit partits en els últims minuts, cosa que denota que físicament estan en bones condicions. L’equip té moltes ganes de marcar i de guanyar, hem tingut ocasions i només ens ha faltat una mica més d’encert de cara a gol. Però hem competit a un bon nivell i no canviarem el nostre estil de joc”, explica Vicenç Fernández, que no podrà disposar d’Arbo i Guillem Cornellà (malaltia) ni tampoc de Biel Gasca, que ha demanat la baixa.

LA PRÈVIA

L’equip té moltes ganes de marcar i de guanyar, hem tingut ocasions i només ens ha faltat una mica més d’encert de cara a gol

EN FORMA

El Santfeliuenc és un equip molt intens i amb jugadors experimentats en la categoria
Vicenç Fernández
entrenador del palamós
7
punts
en els tres primers partits de lliga ha sumat el Santfeliuenc. Els d’Andrés González (quarts) enllacen dos triomfs per la mínima
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)