2a divisió FEF

Els últims minuts tornen a donar premi

Gol en el minut 85. L’esforç i la insistència dels locals va trobar el fruit en el tram final. Després d’una gran acció individual de Valentín, Enric Gallego no va fallar i va marcar l’únic gol del partit, el tercer en el seu compte particular aquest curs

cornellà 1 hèrcules 0

CORNELLÀ:Craviotto; Pere, Valentín, Edgar, Maureta; Fall, Cortés (Fito, 65’), Pep Caballé, Marc Caballé (Sascha, 83’), Gómez; i Enric (Reche, 89’).HÈRCULES:Falcón; Juanjo Nieto (Pedraj, 90’), Peña, Santamaría, Samuel Llorca; Checa (Miñano, 87’), Chechu, Pepelu, Juli (Óscar Díaz, 73’), Moha; i Carlos Fernández.GOLS:1-0 (85’) Enric.ÀRBITRE:Herrero Arenas.T.G.:no va mostrar cap targeta.PÚBLIC:uns 450 espectadors al camp del Cornellà.

El Cornellà va aconseguir una soferta i important victòria contra l’Hèrcules gràcies a un altre gol en els últims minuts. L’autor en va ser Enric Gallego, que va aprofitar una gran acció de Valentín i va fer el seu tercer gol d’aquesta temporada (85’).

El Cornellà i l’Hèrcules van arrencar el duel igualats. Encara que eren els de Jordi Roger els que posaven criteri en els primers compassos, les ocasions no es produïen al Nou Municipal. En el minut 27, Enric Gallego va tenir el gol en les seves botes. Contraatac de llibre i fort xut del 9 local que va tapar Falcón. Tot seguit, en un servei de cantonada, Gómez va fer saltar del seient la parròquia cornellanenca després d’un cop de cap que va sortir fregant el pal. En el tram final del primer acte, els del Baix Llobregat van posar contra les cordes el quadre alacantí amb una successió de córners. Després de la represa, els dos conjunts van estirar línies i van arriscar més. Craviotto, en el minut 52, va salvar el gol de l’Hèrcules. Juli, aprofitant un rebot, va estar a punt d’obrir la llauna. Passaven els minuts i poques coses succeïen al terreny de joc. Els canvis de Jordi Roger van fer efecte. Les incorporacions de Fito i Sascha van aportar molta frescor ofensiva a l’equip, que, quan faltaven 5 minuts per al final, va marcar l’única diana de la tarda. Enric, aprofitant una centrada de Valentín, va marcar el definitiu 1 a 0. Segona victòria consecutiva del Cornellà –primera al Nou Municipal–, que situa l’equip del Baix Llobregat amb 7 punts. L’Hèrcules, per la seva banda, amb 5 punts, va encaixar la seva primera derrota.